Megkezdte a konzultációs levelek kézbesítését a Magyar Posta

Megkezdte a konzultációs levelek kézbesítését a Magyar Posta

Budapesten kezdődött meg a nemzeti konzultációs levelek kézbesítése, a fővárosban élők azt a következő két hétben megkapják – közölte a Magyar Posta Zrt. hétfőn az MTI-vel. A főváros után vidéken ütemezetten zajlik majd a kézbesítés, az irányítószámok emelkedő sorrendjében.

Nemzeti konzultáció – Megkezdődött a konzultációs ívek postai kézbesítése
Budapest, 2024. október 28. A nemzeti konzultáció kérdőíveit kézbesíti egy postás Budapesten 2024. október 28-án. A Magyarország meg tudja csinálni címet viselő konzultáción a kormány tizenegy kérdésben kéri ki az emberek véleményét. MTI/Kocsis Zoltán
A mintegy 7,6 millió küldemény kézbesítése országszerte nagyságrendileg 6 hetet vesz igénybe, azaz december 6-ig bezárólag mindenki megkapja ezeket a leveleket. A küldemények közönséges levélként nem igényelnek személyes átvételt, azaz a postaládába kézbesítik a postások – írták.

Ha valaki nem kap kérdőívet, annak több oka is lehet. Elképzelhető, hogy valamilyen adatbázisból letiltotta a címadatait, de az is előfordulhat, hogy egyszerűen más lakcímen tartózkodik, mint ami a hivatalos személyi adat- és lakcímnyilvántartóban szerepel. Az érintetteket arra kérik, hogy érdeklődjenek az ingyenesen hívható 1818-as kormányzati ügyfélvonalon.

Hírdetés

A nemzeti konzultációban szereplő kérdésre adott válaszleveleket 2024. december 20-ig lehet díjmentesen visszaküldeni – olvasható a közleményben.

Nemzeti konzultáció - Megkezdődött a konzultációs ívek postai kézbesítése

A nemzeti konzultáció kérdőíveit kézbesíti egy postás egy budapesti társasházban 2024. október 28-án. A Magyarország meg tudja csinálni címet viselő konzultáción a kormány tizenegy kérdésben kéri ki az emberek véleményét. MTI/Kocsis Zoltán


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »