Megkezdődött a franciák kiirtása

Megkezdődött a franciák kiirtása

Nyugat-Európa a terrorizmusszükségletét, a világliberalizmus végső győzelméig (vagyis a kilencvenes évek végéig), általában helyi gyártású elmebetegek bevetésével fedezte.

A forradalmárok, ahogy korábban sokszor nevezték őket, általában ideológiai és esetleg etnikai okból érezték alapvető szükségét ártatlan emberek pedagógiai célú lemészárlásának.

Az etnikai identitású elmebetegek azonban elfogyóban voltak, az IRA és az ETA csillaga lehanyatlott, már a Vörös Brigádok sem volt a régi, be kellett tehát valahogy tömni a piaci rést, hogy a biztonságtechnikai ipar virágozzék, illetve hogy valamiért rendkívüli állapotot lehessen elrendelni.

Erre a célra kiválóan alkalmasnak bizonyultak az újra felfedezett vallási elmebajban szenvedő nagyvárosi mohamedánok, akiknek tökéletesen sikerült beilleszkedni, különösen a második, harmadik generációnak, az európai szabadságba.

Van-e ennél szebb és sikeresebb multikulturális integráció?

De lassan túlteszem magam a sokkon – ideje lenne nevén nevezni a dolgokat!

***

A támadók nyelve egy bináris kód, amelyben üzenetet küldenek nekünk, európai fehér, nem mohamedán embereknek. Lefordítom az üzenetet.

Először is ez a nyelv abban különleges, hogy a két használt jelnek (nevezzük őket az egyszerűség kedvéért 0-nak és 1-nek) van jelentése önmagában és a jelek kombinálása nem hoz létre a két jel jelentésén kívüli metaüzenetet. Nincs szintaxis, grammatika, tulajdonképpen szemantika sem kell, ugyanis a befogadó magára a létezésére adott reflexióval olvassa el az üzenetet.

Az 1 jel jelentése az, hogy élsz, tehát hithű mohamedán vagy.

A 0 jel jelentése az, hogy nem vagy hithű mohamedán, tehát halott vagy. Más (liberálisok számára is érthető) megfogalmazásban: Nem vagy emberi lény, nincs jogod élni.

Ez egy akcionista nyelv, ahol törlik azokat a mondatokat, amelyek a 0-val jelzett jel fizikai reprezentánsai. Vagy megsemmisítik a fizikai adathordozót. Vagyis az egyesek törlik a nullákat.

Hírdetés

Európában 3000 éven keresztül gyilkoltuk egymást addig, amíg nagyjából kiderült a többség számára, hogy ez nem szükségszerű útja a túlélésnek. Ez azonban nem univerzális igazság, más civilizációk nem jutottak erre a következtetésre. Sőt, épp ennek az ellenkezőjére jutottak.

A párizsi gyilkosok egy párhuzamos társadalom reprezentánsai, amely céljaikkal és indulataikkal egyetért, csak gyáva hozzá, hogy maga is lemészároljon néhány gyaurt. Ők ezt úgy élik meg, hogy ők élnek Párizsban a saját földjükön és a franciák a betolakodók. Biztos vannak köztük is egyedileg rendes emberek, mint ahogy minden kellően tágas emberi csoportban lehet rendes embereket találni, akiknek sajátja a részvét, a jóindulat, az emberség. A nácik és a bolsevisták között is voltak rendes emberek, csak a dolog kellemetlen logikai következményei miatt ezt nem szokták reklámozni manapság. Olyan NKVD-s tisztektől és SS-ekről is tudunk, akik emberségesen viselkedtek. De ettől még a csoport maga a pusztítás.

Megkezdték a franciák kiirtását. A franciáknak, mint nemzetnek, őslakosoknak, társadalomnak, befogadóknak a kiirtását. Tudják, hogy van idejük, nem sietnek. Apránként is célt érnek.

Most mindenki elítél, azonosul, részvétet fejez ki, meg van döbbenve, szóval pofázik.

A részvét, az erkölcsi felsőbbrendűség azonban nem cselekvés.

Csupáncsak bejelentkezés az áldozat szerepére.

Ha vannak bátrak, akkor sokszor túlélik a gyávák. De ha nincsenek bátrak, akkor nem. A mi gyáváinknak azonban ráadásul még rettenetesen nagy is a pofájuk, megvetik a bátrakat, minimum potenciális gyilkosnak tartják a rendőröket és a katonákat. Megvetnek és gyűlölnek mindenkit, aki inkább harcol és így beszennyeződik szerintük mindenki, aki meg akarja védeni magát és a családját.

Jelen állás szerint félünk a mohamedánoktól. Teljes joggal félünk. Nincs olyan erkölcsük, amely megtiltaná nekik, hogy kiirtsanak bennünket. Csak a félelem, a tőlünk való félelem tarthatná féken őket. De az Európát uraló liberális értelmiség nem engedi, hogy félelmetesek legyünk.

Nem jönnek rá az Isten barmai, hogy háborúhoz vezet, most már rövid távon is, az önfeladás látványos politikája.

Európa pedig erős, bármikor dönthetne úgy, hogy rendet csinál.

Minél később dönt így, annál többen halnak meg közülünk és annál több mohamedánt kell majd megölni.

Gyilkosaik azok lesznek, akik még most is szét tett kezekkel arról siránkoznak, hogy nem szabad az iszlámot a tegnapi párizsi eseményekkel azonosítani. De. Párizs tegnapi éjszakája maga az iszlám. Maga az iszlám egy olyan széteső, dezintegrált társadalomban, amely nem tud rendet tartani.

Ha az összes uszító imám holnap valahol az afrikai partokon találná magát, ha minden szélsőséges mondatért azonnali kiutasítás járna, ha bármilyen titkos iszlám szervezkedés húsz év kényszermunkát érne (Afrikában, az Idegenlégió felügyelete alatt), ha minden terrorista családja a Száhel övezetben kezdhetne új életet, akkor az a néhány tízezer mohamedán Párizsban már rég feloldódott volna. A többi meg nem jött volna.

De most háború van. És szokás szerint polgári áldozat van több.

A muszlimok nem akarnak keresztények és ateisták között élni. Szerintem teljesen igazuk van. Segítsük hozzá ehhez őket.

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »