Megkéselt egy 11 éves német gyereket egy afrikai néger betolakodó

A 26 éves eritreai férfi megkéselt egy 11 éves német gyereket, aki súlyos sérüléseket szenvedett, ám szerencsére túlélte a támadást. Az eritreai néger szutyok a segítőjének fiát késelte meg. Az ügyben szerdán kezdődött meg a tárgyalás – írja a Kronen Zeitung.

A férfi menedékkérőként élt Németországban, Passau mellett, az osztrák-német határ közelében. A német menekültügyi rendszernek hála a férfinak volt egy segítője is, aki a társadalomba való integrációját hivatott segíteni. Az eritreai migráns a segítőjének fiát késelte meg, a gyermek életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az ügyben szerdán kezdődött meg a tárgyalás – írja a Kronen Zeitung.

A migráns az indítékairól annyit mondott, hogy szerinte a 11 éves gyerek elvette a telefonját, amit feltört és talált rajta egy szexvideót a férfiról, amit megosztott az interneten. „Ettől teljesen megőrültem” – kommentálta a történteket.

Hírdetés

A férfi tavaly júliusban kihasználta, hogy a gyermek anyja nem volt otthon. Követte áldozatát a család otthonába, majd ott egy konyhakéssel megpróbálta megölni, többször is azt kiabálta, hogy „meghalsz!”.

A fiú a nyakán, a lábán és a karján is megsérült, életét pedig annak köszönheti, hogy a család kutyája rátámadt a migránsra, és meg is harapta a késsel hadonászó férfit. Ezt kihasználva jutott ki a házból a 11 éves gyerek, aki pszichológiai kezelésekre szorul az eset óta, ami miatt iskolába sem tud járni.

Az anya a tárgyalás után elmondta, hogy nem érti, hogy történhetett az eset, hiszen ők mindig segítették a férfit. A tárgyalás júniusban folytatódik.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »