Megjött a film, amiben a viking uralkodót néger nőre cserélték

Megjött a film, amiben a viking uralkodót néger nőre cserélték

Norvégia uralkodója a Netflix szerint egy néger nő volt, holott az írásos források alapján – nem meglepő módon – fehér férfi volt.

A Netflix sorozatot készített Vikingek: Valhalla címmel. A sorozat a Vikingek című sorozat folytatása lesz, Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada és Hódító Vilmos normann király kalandjaira összpontosít majd.

Hírdetés

Miközben az egyre degeneráltabb Nyugaton arról folytatnak parttalan vitákat, hogy zsidó szerepet játszat-e nem zsidó színész, vagy éppen az miatt tiltakoznak, ha egy rajzfilm színes karakterének csak a hangját (!) adja fehér személy, Haakon Sigurdsson karakterét, aki Norvégia de facto uralkodója volt 975-995 között, egy néger nővel játszatják majd el és ezzel senkinek, semmi gondja nincsen, vagy legalábbis nyilvánosan megszólalni nem mer.

Magyarán, a kétajtós fehér férfi viking harcos/uralkodót, egy néger dzsesszénekesnő, Caroline Henderson fogja játszani és a PC-világban mindenki kussol, mintha mi sem lenne természetesebb a polkorrekt történelemhamisításnál.

Annak vajon milyen viszhangja lenne, ha egy Auschwitz-Birkenauban játszódó második világháborús játékfilmet pakolnának tele afrikai négerekkel a rabok szerepében?


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »