Megint verekedésbe keveredett Szalai Ádám

Megint verekedésbe keveredett Szalai Ádám

Az eset szilveszter előtt történt, „mindkét verzió” ismert.

Verekedésbe keveredett december 29-én a magyar labdarúgó-válogatott tavaly visszavonult csapatkapitánya. A jelenleg Svájcban légióskodó, de mellőzött Szalai Ádám öccsét – az egyik változat szerint – arra kérte egy szurkoló, hogy szelfizhessenek, mire ő ezt megtagadta, a szurkoló viszont trágár gyalázkodásba kezdett, de ezt saját bevallása szerint sem kellett volna, mire Szalai Ádám „ráment” a drukkerre – mellbe rúgta -, akibe még a földre kerülve is belerúghatott egyet.

A történetről a Blikk számol be, a Sportal pedig elérte a labdarúgót is az eset után, aki megerősítette a balhé tényét, azzal védekezve, hogy az öccsét védte a dühös, ittas szurkolótól.

Végül az öccse állította meg Szalai Ádámot, akinek verziója a következő:

Hírdetés

„Az öcsémmel voltam egy találkozón, majd az elköszönésünk után azt láttam, hogy négy, nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami itt idézhetetlen lenne, de támadásra utalt. Jó néhány méternyi távolságból is úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert.”

Hogy a földön fekvő drukkerbe belerúgott volna, tagadta.

A BRFK ismeretlen tettes ellen garázdaság miatt indított nyomozást.

Szalai Ádámnak 2019-ben ittas vezetés miatt gyűlt meg a baja a rendőrökkel.

Nyitókép: Facebook/Szalai Ádám

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »