Megint szembe ment pártjával a fideszes képviselő

Megint szembe ment pártjával a fideszes képviselő

Évek óta megy a Fidesz színeiben a párt álláspontjával szembe az a gyömrői önkormányzati képviselő, aki bizalmat szavazott a szexorgiáiról elhíresült polgármesternek. Gyenes Levente ellen a Gyömrői Társaskör kezdeményezett bizalmi szavazást, de a voksolásról a civil szervezet önkormányzati képviselője hiányzott. Azt mondta a Hír TV-nek, a polgármester tudta, hogy nem jó neki az időpont, de nem volt hajlandó áttenni az ülést.

Meztelen női testről szívott fel fehér port Gyenes Levente. Gyömrő független polgármesterének szexorgiáiról a Hír TV Célpont című műsora is beszámolt, a Blikk pedig fotókat is közölt azokról. A politikus tagadta a Célpontnak, hogy a fehér por kábítószer volt. A Fidesz, a KDNP és a Gyömrői Társaskör helyi szervezetei bizalmi szavazást kezdeményeztek Gyenes Levente ellen a képviselő-testületben. A Társaskör képviselője azonban nem vett részt a csütörtöki voksoláson. „Hetente van egy olyan időpont, amikor nekem sosem alkalmas a testületi ülés, ez a városvezetés számára is teljesen nyilvánvaló volt, és pont erre az alkalomra tették a testületi ülést” – mondta Gáspár Krisztián, a Gyömrői Társaskör önkormányzati képviselője.

Hírdetés

Gáspár Krisztián azt állítja: a polgármester nem volt hajlandó más időpontra tenni a rendkívüli ülést. A Fidesz önkormányzati képviselője ott volt ugyan, de szembe ment a helyi szervezet álláspontjával, és bizalmat szavazott Gyenes Leventének. „Nem láttam a fotókat és nem is akarom megnézni. Én úgy gondolom, hogy ez magánügy, nem rám tartozik. Azoknak a fotóknak a készítője a fotókat nem a nyilvánosságnak készítette, azt sem tudom, hogy milyen célból, de ez most engem különösebben nem érdekel. Én egy polgári, keresztényi értékrendet valló ember vagyok, és úgy gondolom, hogy a magánélet szentségét azt meg kellene tudni hagyni” – mondta Spaits Miklós fideszes képviselő.

A Fidesz helyi szervezetének elnöke mást gondol. Ducsai Sándor szerint Spaits Miklós véleménye köszönő viszonyban sincs a helyi Fideszével. „Már hónapok, de talán most már években is beszélhetünk; az említett képviselő úr semmilyen módon nem azonosul a szervezetünk véleményével, álláspontjaival, tehát országosan kicsit talán furcsának tűnik ez a helyzet, de Istenigazából itt a településen belül senkit, minket sem lepett meg az álláspontja” – mondta Ducsai Sándor, a Fidesz gyömrői elnöke.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »