Megint nagy formátumot villantottak a liberáliskedvencek: macsétával vágták le egy ellenőr karját Milánóban

Megint nagy formátumot villantottak a liberáliskedvencek: macsétával vágták le egy ellenőr karját Milánóban

Egy milánói jegyellenőr elveszítheti a karját, miután egy bevándorlókból álló banda megtámadta őt a külváros egyik vasútállomásán.

Hírdetés

Az elmúlt hét csütörtökön történt "kulturális bemutató" előzménye az volt, hogy az ellenőr arra kérte a bevándorlókból álló banda tagjait, mutassák be jegyeiket. A támadásra a Milánó külvárosában lévő Villapizzone vasútállomáson került sor, ahonnan egyenes út vezet a milánói világkiállítás helyszínéhez.

A csodálatosan beilleszkedett társaságot három-öt férfi és egy nő alkotta, akik a jelentések szerint Dél-Amerikából érkezhettek. Miután az ellenőr felszólította őket a jegyeik bemutatására, egyikük egy macsétát vett elő a táskájából, és teljes erővel lesújtott le a kalauzra, aki valószínűleg végleg elveszíti a karját.

A szerencsétlenül járt 30 év körüli áldozatot azonnal a Niguarda Kórházba szállították, ahol egy hosszadalmas és bonyolult műtétet hajtottak végre rajta annak érdekében, hogy a súlyosan megsérült végtagot meg lehessen menteni – tájékoztatta a Corriere című lapot a kórház egyik orvosa. „Az elkövetkező néhány napban dől el, milyen kilátásai vannak a betegnek” – tette hozzá.

Az egyik szolgálaton kívüli vasúti alkalmazott megpróbált a kollégája segítségére sietni, azonban a liberálisok dédelgetett kedvencei őrá is rárontottak. Egy hatalmas ütést mértek a fejére, melynek következtében a bátor férfi koponyasérülést szenvedett. Őt a Fatebenefratelli Kórházba vitték. A sérülései szerencsére nem túl súlyosak.

Mire a rendőrség a helyszínre érkezett, a banda tagjai már kereket oldottak. A menekülést megkönnyítette számukra, hogy az állomás környékén az utcák meglehetősen rosszul vannak megvilágítva. Ennek ellenére az elkövetők közül két férfit sikerült letartóztatni. Egyikük ruháját vér borította.

A rendőrség megkezdte a feltételezett tettesek, továbbá a szemtanúk kihallgatását.

Perge OttóThe Local nyomán


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »