Megint Monor: lépcsőfokokon át vonszolta áldozatát a táskarabló cigány

Megint Monor: lépcsőfokokon át vonszolta áldozatát a táskarabló cigány

Egy 61 éves vasadi asszony kért segítséget 2021. június 10-én délelőtt, miután a monori vasútállomáson odalépett hozzá egy fiatal férfi, és pénzt kért tőle. A kérést megtagadta, mire a férfi megragadta, megrántotta a táskáját.

Miközben próbálta kitépni kezéből, az asszony egyensúlyát vesztette, majd a lépcsőre esett. Ez sem tántorította el azonban a támadót, a táskát szorítva áldozatát lépcsőfokokon át vonszolta. Egy utas közeledtére engedte csak el, majd a helyszínről futva elmenekült. Az áldozat a támadás következtében könnyű sérülést szenvedett.

Az üllői járőrök a helyszínen beszerzett, a támadóra vonatkozó leírás alapján 30 percen belül kattintották a bilincset a 19 éves, monori illetőségű, munkanélküli V. Zsolt kezén.

Hírdetés

Kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekményt beismerte, panaszt nem tett. A táskát akarta, ám elszámolta magát, nem gondolt idős áldozata ellenállására.

Az azóta letartóztatott V. Zsolt ellen a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást – közölte honlapján a rendőrség.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »