Megint lebukott a patkánymédia: Putyin nem záratja be a moszkvai amerikai iskolát

Megint lebukott a patkánymédia: Putyin nem záratja be a moszkvai amerikai iskolát

A CNN hatalmasat hazudott arról, hogy Obama oroszellenes szankcióira megtorlásul az orosz kormány bezárja a moszkvai angol-amerikai iskolát. (Obamaki kormánya 35 orosz diplomatát utasított ki 72 óra elutazást megszabva.)

Mi történik ezután?

Az MTI, a közszolgálat, a 24.hu, a 444.hu, az eduline.hu szakportál rohannak jelenteni a hírt.

Balázs Péter, volt magyarországi külügyminiszter, uniós biztos, ma CEU (az anno Prágából kirúgott, Antallka által befogadott Soros-féle Közép-Európai Egyetem) tanára a Klubrádióban zokogja el a hánytató médiaszerként funkcionáló Rózsa Péternek, hogy igen, ilyen ez a Putyin, az amerikai és brit gyerekeken rúg egy nagyot.

A 24.hu szó szerinti zokogása:

„Oroszország azonnal reagált az amerikai szankciókra. A hatóságok elrendelték egy moszkvai iskola bezáratását, ahol az amerikai, brit és kanadai követségek személyzetének gyerekei tanulnak, és ugyancsak bezáratták az amerikai követség üdülőjét a Moszkva melletti Szerebrjanij Borban.”

A Russia Today és a Sputnik News (tudják, azok amelyek a Clinton-Soros, stb. pofájúak szerint álhíreket adnak) röviddel azután nekimennek a CNN-nek, az álhír (ballibül: kamuhír) forrásának, és jelentik tényszerűen, hogy Maria Zaharova, az orosz külügyminiszter szóvivője kijelentette: a CNN álhírt terjeszt. „Úgy tűnik, a Fehér Ház teljesen agyamenté vált és most saját gyermekei elleni szankciókkal jön.”

Hozzátette: „A CNN tévé és más nyugati médiumok ismét hamis információkat továbbítanak, hivatalos amerikai forrásokra hivatkozva.”

A Sputnik ezzel a címmel jelentett. „Álhír: a CNN hazudott arról, hogy az oroszok az amerikai gyerekek ellen hoztak megtorló intézkedéseket.”

A Washington Post javára legyen írva, már tegnap 10:30-kor ezzel a címmel jelentette a CNN-blamázst:  Oroszország az Obama-adminisztrációnak és a CNN-nek vágott oda keményen azzal, hogy hazudott, miszerint bezárják az amerikai iskolát Moszkvában.

Vajon az elején felsorolt hazai szarszervek mit tettek ezen összeállítás dec. 31-i, 14:10-es kitételéig? Kussoltak. Mocskos pofájukon egyetlen hang nem jött ki, hogy mi az igazság.

Hírdetés

Most már tényleg elég.

2017-re KELETI NYITÁST a médiában is!

Ha ez nem történik meg, 2017-ben ezen a honlapon a továbbra is csak a CNN-en és hasonló trágyaforrásokon csüggő, pénzünkön élő források – képletesen szólva – agyát rúgom véresre az igazság terjesztésével.

Itt vannak a bizonyítékok:

https://sputniknews.com/us/201612311049155143-fake-news-cnn-russian-retaliation/

https://www.rt.com/news/372305-cnn-false-us-school-closure/

http://eduline.hu/kozoktatas/2016/12/30/Egy_iskola_is_aldozatul_esett_az_elfajult_o_SUTVZ7

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/12/30/russia-slams-obama-administration-and-cnn-for-lie-that-it-would-shut-american-school-in-moscow/?utm_term=.5bfe755d5ceb&wpisrc=nl_wv&wpmm=1

http://444.hu/2016/12/30/az-oroszok-is-kitiltanak-35-amerikai-diplomatat

http://24.hu/kulfold/2016/12/30/a-republikanusok-egy-resze-meg-sulyosabban-buntetne-oroszorszagot/

 

 

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »