Megint lebukott a hazug szultánjelölt

Megint lebukott a hazug szultánjelölt

A megalomániás török szultánjelölt őrjöngő dührohamot kapott miután megtudta, hogy a hazájukat védő és az iszlamisták ellen harcoló szír katonák semlegesítettek pár tucat törökök. Erdogan kínjában telekürtölte a sajtót, hogy a török hadsereg bosszút állt több száz szír katonával végeztek és tucatnyi harci járművet pusztítottak el. Ezekről még drótfelvételeket is bemutattak.

A kép egy felvételből származik, amelyet tegnap tettek közzé és azt állítja, hogy egy török légi csapás megsemmisített egy szíriai Pantszir-SZ1 légvédelmi komplexumot. Habár, akik bejelentést tettek elfelejtették, hogy a szíriai Pantszir-SZ1 légvédelmi berendezéseket négytengelyes KAMAZ-6560 hordozójárművekre szerelték fel, amelyek jóval rövidebbek, mint egy német MAN hordozó jármű.

A lenti képen éppenséggel az Egyesült Arab Emirátusok által megvett Pantszir-SZ1 légvédelmi berendezés látható, amelyet egy német MAN SX 45 típusú, négytengelyes hordozójárműre építettek és LÍBIÁBAN semmisült meg egy légi csapás során.

Az egymillió dollárt érő kérdés az, hogy

Hírdetés

MI FÉSZKES FENÉT CSINÁLTAK A TÖRÖKÖK LÍBIÁBAN ÉS MIÉRT ÁLLÍTJÁK, HOGY A SZÍRIA ELLENI AGRESSZIÓJUK HELYSZÍNÉRŐL VALÓ?!

Ahogy korábban is mondtuk, a török felvételek és számok szélsőségesen túlbecsültek; valamint a török fél felhasználja a “háború ködét”, hogy további hamis háborús győzelmeket jelentsen be az általa megszállt szíriai földön.

Mindig is elmondtuk, hogy a Syrian Arab Army oldal bármit képes igazolni a saját felületén, amíg a szerkesztői állítják róla, hogy megerősített; néha a bizonyíték rejtve marad az információk minősítése miatt, azonban a legtöbb esetben csak órák kérdése, hogy valami nyilvánosságra kerülhet ami igazolja az általuk bejelentett dolgokat.

#Megváltás_Hadművelet

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »