Megint egy USA-hír…

Megint érdekes cikk kering a neten – főleg a facebook-on. Annyi ilyesmivel találkoztunk már az elmúlt években, s közben mégsem történt/történik semmi látványos… Gondoltam, azért megosztom, lehessen kicsit rágni a témát (Both G., Emberiseg.hu):

Az amerikai hadsereg Joseph Dunford tengerészgyalogos tábornok új vezetése alatt lángoló fegyverekkel lépett elő, hogy felszabadítsák az Egyesült Államok népét és a világot. Parancsnoksága alatt az amerikai hadsereg átvette a kazár maffia fő hatalmi forrását, a Federal Reserve Boardot. Hogy megerősítést nyerjen, látogassa meg az olvasó a Federal Reserve Board honlapját, amely már nem

http://www.federalreserve.org,

hanem

http://www.federalreserve.gov.

A kínaiak összehangolták ezt a lépést a Kínai Nemzetközi Fizetési Rendszer bejelentésével, amely alternatívája a kazárok irányította SWIFT rendszernek, ami azt jelenti, hogy az amerikai dollár rendszer átvétele az Egyesült Államokon kívül a tervek szerint halad. A nagy kazár maffia bankok összeroppanása már csak idő kérdése.

Továbbá hatalmas folyamatban lévő katonai mozgások vannak a Közel-Keleten, melyek célja a fasiszta, kazár, nácionsta Benjamin Netanjahu kormány eltávolítása, Pentagon és orosz források szerint. Hogy megkönnyítsék az oroszok számára a sátánimádó nácionisták eltávolítását a Közel-Keletről, a Pentagon visszavonta az összes repülőgép-hordozóját a Perzsa-öbölből.

http://www.presstv.ir/Detail/2015/10/10/432800/US-warship-Persian-Gulf

A szélhámos Netanjahu rezsim csak olajat öntött a tűzre a múlt héten egy amerikai légierő támadást színlelve a szíriai kormányerők ellen Aleppóban, más Pentagon források szerint. Az oroszokat nem tévesztette meg ez a manőver, és válaszképpen rakétákat és harci repülőgépeket küldtek az iráni légtér fölött (természetesen Irán engedélyével), megtámadva több célpontot a Közel-Keleten, megölve több száz izraeli, szaúdi és török katonát, akik a nemzetközi joggal ellenkezve működtek Szíriában és Irakban, Pentagon források szerint. A valódi üzenet természetesen az, hogy az amerikai hadsereg készen áll, hogy félreálljon, lehetővé téve az oroszoknak, hogy megtisztítsák a mocsoktól a Közel-Keletet.

Féltve az életét és rezsimjét, Szalman szaúdi király bejelentkezett egy kórházba arra hivatkozva, hogy súlyos Alzheimer-kórban szenved, miközben fia, a valódi hatalom gyakorlója, honvédelmi miniszter és Szalman trónörököse Oroszországba repült, ahol a Pentagon és orosz források szerint felajánlotta a rezsim lemondását. Ahogy a meglehetősen durva arab mondás tartja: “A bot az egyik nap még a kezedben, a következő nap a seggedben.” Valójában a szaúdi herceg meghajolt, és felajánlotta Oroszországnak az olajpiac ellenőrzését, cserébe a rezsim túléléséért. Hogy emelje a tétet, Szalman felajánlotta, hogy kifizeti a két franciák által gyártott Mistral helikopter hordozót, melyet Egyiptom vásárolt meg, miután a franciák kénytelenek voltak törölni az Oroszországnak való értékesítésüket.

Az oroszok egyetértettek a szaúdiakkal, hogy valamiféle “politikai rendezésre” van szükség, beleértve a hamis terrorista ISIS kalifátus végét. Ugyanakkor a kínaiak, oroszok és irániak által támogatott jemeni erők kulcsfontosságú szaúdi olajmezőket foglalnak el, ami egyre inkább valószínűbbé teszi, hogy a “politikai rendezés” a gyűlöletes sátánimádó ál muszlim család lemondása, és a szent muzulmán földek feletti irányítás átadása lesz, cserébe az életükért. Talán egy kényelmes nyugdíjba vonulást a francia Riviérán el tudnak nekik intézni. Az azonban kétségtelen, hogy sokan inkább lefejezést érdemelnének, amit néhányuk talán meg is kap.

A másik közel-keleti kényúr, aki a félelem egy mély állapotában van, Törökország elnöke, Erdogan. A Pentagon visszavonja minden erejét és rakétaelhárító védelmét Törökországból, a régióból történő általános kivonulás részeként. Az egyetlen dolog, amihez ragaszkodnak, és folyamatosan meg is fognak kapni, a rendszeres üzemanyag ellátás a tüzelőanyagot nyakaló katonai gépeikhez.

Erdogant rajtakapták a kurdok bombázásán a saját országában, ipari infrastruktúra lopáson Szíriából, Izraellel való együttműködésen, és általában is egy antiszociális bajkeverő. Megtorlásként a Szíriából és Irakból lopott olajat, amit Törökországon keresztül szállítanak a Rothschild csővezetékeken, az oroszok és a kurdok elzárják.

Hírdetés

A közel-keleti olaj elvágása lesz az utolsó szög számos bűnöző megabank koporsójában, melyek az olajdollárnak köszönhették túlélésüket. Ez az egyik fő oka annak, hogy az IMF, az ENSZ, a Nemzetközi Fizetések Bankja, a Citibank, a Bank of England és mások is figyelmeztettek a közelgő pénzügyi válságra. A nácionista polip fejét levágják, és hamarosan a különböző karjai is le fognak állni kudarcra ítélt harcukban.

Európai és amerikai támogatóinak hatalomból való közelgő eltávolításával a nácionista izraeli Netanjahu rezsim sorsa is megpecsételődik. Netanjahu kénytelen volt törölni tervezett látogatását Németországba, mert Angela Merkel német kancellár és a német rezsim azt mondta neki, hogy nem fog kapni több német tengeralattjárót.

A német autógyártók, mint a Volkswagen, és a Mercedes Benz stb. elleni zsarolás egy hamis “kibocsátási botrány” segítségével csak arra volt jó, hogy megerősítsék a németek eltökéltségét abban, hogy együtmműködjenek az oroszokkal a kazár hóhérok ellen. A több millió “szíriai menekült” beáramlása, sokan közülük képzett ügynökök, akik sohasem jártak Szíriában, szintén felrázott sok értelmes németet. A németek felkészülnek arra, hogy újra kibocsássák a német márkát ha szükséges, és hogy javítsák kapcsolataikat a Keresztény Putyin rendszerrel Oroszországban.

A franciák is bedobták a törölközőt, és már nem dolgoznak a kazár maffiának, a brit MI5 hírszerzés szerint. A franciák azt mondták a briteknek, hogy integrálni fogják az EU-t Oroszországgal, és ha a britek ellene lennének, akkor el kell hagyniuk az EU projektet, a források szerint.

A Távol-Keleten eközben szintén nagy változások kezdenek látszani. A kínai kommunista és az észak-koreai rezsim lassan túllépnek különbözőségeiken. Az észak-koreaiak bejelentése, hogy rendelkeznek olyan interkontinentális ballisztikus rakétával, amely képes elérni az Egyesült Államokat és Európát volt a jele, hogy Japán és a Koreai-félsziget már nem nyitottak a kazárok és fogyatkozó rabszolga rendszereik nukleáris zsarolására, észak-koreai és kínai források szerint.

A CIA egy figyelmeztetést küldött a Fehér Sárkány Társaságnak, hogy a kazárok megpróbálnak kikényszeríteni egy német stílusú kibocsátási botrányt olyan japán vállalatok ellen, mint a Mitsubishi, Honda, Toyota, Mazda, stb annak érdekében, hogy megpróbálják rákényszeríteni a japán gyáriparosokat, hogy továbbra is folytassák behódolásukat. Minden ilyen kísérlet sikertelen lesz, mert az Abe rabszolga rezsim elveszíti támogatását, miután a Trans Pacific Partnership (TPP) megállapodást rákényszerítette az emberekre és az iparra.

Bár a TPP többnyire a komplex technokrata lókereskedés eredménye, és csak minimális hatása lesz a reálgazdaságra, a tény, hogy titokban tárgyaltak, és titkosan kiválasztott vállalati bíróságoknak adtak hatalmat a japán kormány felett, feldühítette a nacionalistákat.

Mindenestre még ha az Abe rabszolga rezsim ragaszkodik is a hatalomhoz, a megmaradt mestereik elleni támadás már régóta zajlik az Egyesült Államokban. Ráadásul, ahogy ez a jelentés napvilágot lát, Abe mesterei kapcsolatba léptek a FST-al, hogy egy békemegállapodásról tárgyaljanak.

Eközben Ferenc Pápa várhatóan Mexikóban fog feltűnni, ahol állítólag a kazár maffia elleni szent háború bejelentését fontolgatja, amely még mindig kapaszkodik a hatalomba az Egyesült Államokban, és egyes latin-amerikai országokban, P2 szabadkőműves források szerint.

A korábbi amerikai elnök, és hosszú távú nácionista vezér, idősebb George Bush kimutatta félelmét a közelmúltban, amikor egy igazságkereső megkérdezte őt a titkos amerikai kormányzati projektekről. Bush azt válaszolta, hogy “Az amerikaiak nem tudnák kezelni az igazságot,” mielőtt elhallgattatták.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/10/idosebb-george-bush-az-ufo-krol-az.html

Milyen igazságot nem tudnának kezelni Bush? Azt a tényt, hogy ön és összeesküvése meggyilkolták John F. Kennedy elnököt, Martin Luther Kinget és még ezreket? Azt a tényt, hogy ön elvette a a világ népeinek vagyonát, és arra használta, hogy megteremtse a népirtó fasiszta Új Világrendet? Azt a tényt, hogy ön és a többi nácionista létrehoztak és elterjesztettek olyan halálos betegségeket, mint a HIV, az Ebola, a madárinfluenza, a SARS és a többi? Azt a tényt, hogy amerikai katonai titkokat adott el a kínaiaknak és az észak-koeraiaknak? Azt a tényt, hogy az ön bandája meggyilkolt közel 3000 embert szeptember 11-én, hogy megrendezzenek egy fasiszta puccsot? Mi a helyzet a chemtrailekkel, a tervvel, hogy mikrochipet ültetnek az emberekbe, stb? A lista folytatódik, de lássuk be, ön is tudja azt, amit Sarah McClendon újságírónak mondott 1992-ben, “Ha az amerikai nép valaha is megtudja mit tettünk, akkor üldözőbe vesznek, és meglincselnek az utcán.”

Az amerikai hadsereg Dunford tábornok alatt megtette az első fontos lépést a Federal Reserve Board államosításával, de sokkal többet kell tenni. Obama miért mond még mindig nyilvánosan hazugságokat Szíriáról, 911-ről, Ukrajnáról, 311-ről, stb? A hadsereg miért nem kezdett azon ismert bűnözők tömeges letartóztatásába, akik 911, a Wall Street csalás, és a hatalmas politikai megvesztegetések, stb. mögött álltak?

Ahogy sok tájékozott amerikai állampolgár, és sokan a Pentagonon és az ügynökségeken belül rámutattak, ez hazaárulás, és ezzel fegyveres embereknek kell foglalkozniuk, mert senki másnak nincs hatalma érvényesíteni az amerikai alkotmányt és az ország törvényeit. Gyerünk Dunford tábornok és az amerikai hadserege hazafiai, a történelemkönyvek várják a döntést. Az emberiség hősei lesznek, vagy mennek a történelem szemétdombjára mint egy kudarc? Az emberek a világon várnak, és a legjobbakat remélik.

Benjamin Fulford

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/10/a-kazar-maffia-menekul-ahogy-az.html


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »