Megint bekavart Jákob Petiéknek egy kis huncutság

Megint bekavart Jákob Petiéknek egy kis huncutság

A vaconline.hu portálon megjelent cikk szerint a jobbikos Tótváradi-Nagy Bence váci önkormányzati képviselő mosolygós Hitler-képpel és az azon szereplő »Jaj te kis huncut…" felirattal jelezte azt, hogy kedveli képviselőtársa, Fehér Zsolt rohamsisakos képét.

"A Jobbikban megtűrtük ezeket az (antiszemita) elhajlásokat korábban. Most meg már nem" – idéz a lap Jakab Péter 2020 márciusában elhangzott beszédéből, majd azt írják: úgy látszik, ezeknek a szavaknak nincs semmi következményük.

A lap úgy véli, hogy Tótváradi-Nagy Bence "posztja" "félreérthetetlen és kimagyarázhatatlan". "A váci baloldal meddig védi még a náci érzelmű politikusait?" – teszik fel a nagy kérdést a portálon.

Mit ér az élet Wallenberg-díj nélkül?

Hírdetés

Hogy még kellemetlenebb legyen a Jákobbiknak, a Váci Zsidó Hitközség is reagált az esetre, a Mandiner által idézett közleményükben azt írják:

A jelenlegi váci önkormányzat egyes képviselőitől nem új jelenség a világot lángba borító fasiszta, gyilkos diktátor emlékének dicsőítése. Inotay Gergely az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselő-jelöltje, aki hitoktatóként védelmébe veszi a fasiszta eszmék hangoztatóit.
A pénz és a hatalom megszerzése érdekében nem átall megalázkodni, összefogni a magyar történelem legsötétebb korszakának utód pártjával.
Vác város önkormányzatának szellemisége ma már nem méltó a Rauol Wallenberg-díj birtoklására, amire a rendszerváltozás után eddig minden összetételű önkormányzat rászolgált.

Korábban írtuk:

Jákobi következetesség: ha a karlendítő azt mondja neki, hogy az nem karlendítés, akkor minden rendben

"A Fideszben a filoszemitizmus nem politikai szólam, hanem erkölcsi érzés"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »