Meghúzták és lehúzták – Baukó “Csöcsike” Éva újra fúriaként mocskol egy férfit a botránysajtóban

Meghúzták és lehúzták – Baukó “Csöcsike” Éva újra fúriaként mocskol egy férfit a botránysajtóban

Baukó “Csöcsike” Éva, aki utoljára Havas Henrik elleni zaklatási vádjainak farfizén hajózott be újra az őt hanyagoló médiába “végre műsorvezetőként” (lásd korábbi cikkünket ezen a linken) , most újra egy botránysztorival irányítja magára a figyelmet. Néhány órája a személyes Facebook oldalán egy lejárató posztot és fényképet tett közzé partneréről, élettársáról, akivel két éven keresztül tartott párkapcsolata:

A fényképet nem áll módunkban továbbítani, mivel nem szeretnénk együttműködni a lejáratószándékkal. Ezért inkább mutatunk egy finom kis bugyi nélküli képet Csöcsiről, mert ezt biztosan ő önmagáról tette közzé korábban a közérdeklődés kielégítésére a Facebookon.

Hírdetés

Nem lehet nem észrevenni, hogy Baukó “Csöcsike” Éva  férfiismerőseinek, pasijainak jelentős része előbb utóbb a Facabookon illetve a botránysajtóban köt ki, mert mind zaklatta, átverte, becsapta, megcsalta, megverte, nulla volt az ágyban és az már a jobbik eset, ha valakit nem nevez utóbb butának, műveletlennek vagy csórónak. Mintha nem is maga Baukó Éva választotta volna őket, hanem valaki ráerőltette volna ezeket a férfiakat. “Ki milyen virágot szakít, olyat szagol.” – Szokták mondani a közmondás szavával a mai nőknél sokkal bölcsebb nagyanyáink. De az üggyel kapcsolatban nem csak Baukó Évának jár a diszlájk, hanem például a Velvet cikkének is, amelyben Csöcsike hisztijével együttműködve egyenesen “tinderes csalónak” titulálták a bulvárceleb frissen levetett szerelmét, akivel két évig éltek partnerkapcsolatban.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »