Meghökkentő információk Érdogán származásáról

Ezek a meghökkentő adatok eddigi sejtéseinket engedik mindjobban alátámasztani. A Közel-Kelet-i rendezés C, D, . . . , X, Y vagy Z terve nem egyéb mint Nagy Izrael melegalakítása. Es mellékesen Törökország is kap néhány Magyarországnyi területet.Ezekutan Erdogant szultánná avatják! A törökök üdvrivalgása körbefutja többször is a világot. A török nép elfelejti a sok kiontott vért és ünnepli Erdogant.

Talán még emlékszünk arra, hogy a NIF oldalakon le volt hozva al-Baghdadi az ISIS feje, amint izraeli anyjával le van fényképezve. Ezek a képek és nagy Izrael megalapításának tervei, akkor lettek francia portálokon megszellőztetve, amikor a franciak fel voltak háborodva az amerikaiakra, mivel ezek lehallgattak Hollande elnökük telefonbeszélgetéseit.

1918-ban Törökország elfoglalása mind nagyobb területekre terjedt ki, miközben Rize és Trabzon tartományokban új szabad államot alapítottak, RUM-PONTUS néven.

Ez a kis szabad állam 3 évig létezett. POTAMI vidék ebben az új államban volt. A nép nem fizetett az oszmán birodalomnak adót, és elutasították, hogy bevonuljanak katonának az oszmán hadseregbe.

A Hamidiye nevű romboló naszádról szétbombázták ezt a környéket, s a népet szétverték a környéket megszálló gyalogosok. RUM-PONTUS ellenállás nélkül elesett. Ezután a történelmi esemény után az ott élő görögöket, akik addig szabadon gyakorolhatták az ortodox-keresztény vallásukat kényszer konvertálásnak vetették alá és iszlamizálták öket. A régiót a bizánci POTAMIA névről GÜNEYSU-ra nevezték át-

Az Oszmán Birodalomra szakosodott történész, Muhammed Safi, az 1850-es éveki oszmán archivumo9kban, a Rize Tahrir-I Öshür dokumentumban sok érdekes információra bukkant.

Az oszmán birodalom hivatalnokai leutaztak Rize tartomány minden falujába, hogy az ottani fiatalokat, mint katonaságra alkalmasokat, számba vegyék. Ezzel az alkalommal minden nevet feljegyeztek! Ebben a dokumentumban “Karye-i Pulihoz Kaluharaf” nevű falura van utalás a Güneysu helységben. Ezt a falut ma Dumankaya-nak nevezik.

Dumankaya falu Receb Tayyib Erdogan és ősei szülőfaluja.

A papírokban, mint egy családfában, megtalálható, hogy Erdogan apai ágon ortodox görög keresztény a “BAGATA’lı eşkıya Memiş”  családból, és az őseinek, apai ágon mind görög keresztnevük volt, nagyapja Teyup. A Bagata név később Bakatoğlu-ra lett átnevezve, ami annyit jelent, mint Felkelö!

Családja anyai ágon grúziai zsidók és a Batumi nevű falúból származnak. Ilyen grúziai nevek voltak elterjedve a családjában: Havuli, Farfuli ve Fatuli.

R. T. Erdogan nagyanyjának apai ágon Havuli volt a neve, a nagyanyjának anyai ágon Fatuli volt a neve. Fatuli anyja, Erdogan dédanyja, neve Farfuli volt.

Azt is állítják, hogy R.T. Erdogan anyanyelve görög. Ezt alátámasztja az a tény is, hogy 2002 november 6.-án az akkori görög miniszterelnökkel, Szimitisz-szel, tolmács nélkül tárgyalt. A görög újságok vezércikkekben hozták: „Erdogan a mi gyermekünk!”

Rövid összefoglaló

Hírdetés

Erdogan családja apai ágon Pontos-i görögök. Anyai ágon grúziai zsidók!

Felesége Emine Erdogan egy asszir családbol származik Siirt városábol.
Emine (Gülbaran) Erdoğans, vagyis Erdogan felesége nagyapjának neve Üzeyir, nagyanyja neve Nili.

A Galipoli háboru ideje alatt a britek egy kém egységet alakítottak, mivel nagyon nehezen jutottak információkhoz. A kém egység neve: Nili! Ezt a kém egységet a fiatal zsidó kém nő Saraha Aaronson vezette.

R. T. Erdogan feleségével meglátogatják Herzl Tivadar, a cionizmus atyjának sírját!

Ezen világ csótányai

Emine Erdogan. Figyeljétek a nyakláncát, . . ., a Szemet, a Keresztet, . . .

Egyéb, a hírt támogató linkek:

TURKEY PRESIDENT ERDOGAN IS A ‘JEWISH’ PRESIDENT

Crypto-Jew Recep Erdogan: Restoration of The Osman Empire with Western Technology. Putin an Obstacle

TURKEY PRESIDENT ERDOGAN IS A ‘JEWISH’ PRESIDENT.

Fordította: DR. Ing. Sebestyén Teleki István, Zürich – Erdőszentgyörgy

Forrás: Svájci vágatlanok, EINIGE FAKTEN ÜBER ERDOGANS STAMMBAUM

 


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »