Meghökkentő felfedezés: A gízai Nagy Piramis és kamrái elektromágneses hullámokat koncentrálnak

Meghökkentő felfedezés: A gízai Nagy Piramis és kamrái elektromágneses hullámokat koncentrálnak

A Gízában található Nagy Piramisra vonatkozóan számos döntő kérdés megválaszolatlan marad. Az építmény felfedi azoknak az ókori építőmestereknek és mérnököknek a hihetetlen szakértelmét, akik olyan fejlett technológiát alkalmaztak, amelyről sok mindent továbbra sem tudunk.

Ez az egyik legtökéletesebben tájolt, ókori építmény a Földön, ami annyira hihetetlenül összetett, tökéletes és pontos, hogy a legjobb teljesítményt követeli meg. Vajon mi lehetett a Nagy Piramis építésének a célja? Bár ez a kérdés nagyon régi, még mindig megválaszolásra vár.

 

 

Most egy nemzetközi kutatócsoport a piramis fizikai tulajdonságaival kezdett behatóan foglalkozni és olyan új eredményekkel rukkolt elő, amelyek majdnem tudományos fantasztikumnak számítanak, azonban igazak is lehetnek.

Annak kiderítése érdekében, hogy a Nagy Piramis kölcsönhatásba léphet-e egy megfelelő vagy rezonáns hosszúságú elektromágneses hullámmal, a kutatók a létező legjobb elméleti fizikai módszereket használták fel, hogy tanulmányozhassák a Nagy Piramisnak a rádióhullámokra adott elektromágneses válaszát.

 

„…A kutatásaink eredményeképpen felfedeztük és megállapítottuk a Piramis által keltett elektromágneses energia rezonáns koncentrációjának egy sor fontos tulajdonságát…”- írják a tanulmányban.

A kutatók felfedezték, hogy rezonáns körülmények között a Piramis elektromágneses hullámokat koncentrál a belső kamráiba és a piramis alapja alatti területre, ahol a harmadik befejezetlen kamra helyezkedik el.

Hogyan lehet ezeket az új felfedezéseket felhasználni?

 

„A megfelelő elektromágneses tulajdonságokkal rendelkező anyag kiválasztásával olyan piramidális nanorészecskékre tehetünk szert, amelyek lehetőséget kínálnak arra, hogy hatékony napelemek és nanoérzékelők készítésére használjuk fel őket.” – állítja Polina Kapitanova, PhD, az ITMO Egyetem Fizikai és Mérnöki Karának tagja.

 

Megállapítást nyert, hogy 200-600 méteres tartományba eső rádióhullámokkal rezonanciákat/rezgéseket lehet előidézni a piramisban. Ezt követően elkészítették a piramis elektromágneses válaszának modelljét, majd kiszámolták a teljes keresztmetszetét (kvázi spektrumát). Ez volt segítségünkre annak becslésében, hogy az eseményhullám-energia melyik részét szórhatja vagy kötheti meg a piramis rezonanciális körülmények között.

Végül, ugyanilyen feltétlek mellett a tudósok megkapták az elektromágneses mezők piramison belüli eloszlását.

 

A piramis háromdimenziós modellje. Credit: cheops.SU

 

Ráadásul a tudósok többpólusú/sokpólusú elemzést végeztek, melyet széles körben szoktak alkalmazni a fizikában azért, hogy a bonyolult objektumok és az elektromágneses mezők közötti kölcsönhatást vizsgálhassák.

 

A mezőt elosztó tárgyat egy sor egyszerűbb sugárzásforrással helyettesítik. Ettől lesz több pólusú. A többpólusú sugárzás begyűjtése megegyezik egy teljes objektum által keltett mező szóródásával. Következésképpen, amennyiben ismerjük minden egyes többpólus jellegét, akkor előre lehet jelezni és értelmezni az egész rendszerben lévő szóródó mezők eloszlását és elrendezését.

 

Hírdetés

„Az egyiptomi piramisok mindig is nagymértékben felkeltették az emberek figyelmét. Mi tudósokként is érdeklődtünk irántuk, ezért úgy határoztunk, hogy megvizsgáljuk a Nagy Piramist mint rádióhullámokat rezonánsan eloszlató részecskét.” – mondta Andrey Evlyukhin, DSc, a kutatás tudományos konzulense és koordinátora.

 

„A piramis fizikai tulajdonságairól szóló információk hiányának köszönhetően feltételezésekbe kellett bocsátkoznunk. Például, feltételeztük, hogy nincsenek ismeretlen üregek a piramisban, és az építőanyagnak közönséges mészkőtulajdonságai vannak, és egyenletesen oszlik el a piramison kívül és belül. Eme feltevésekkel olyan érdekes eredményekre tettünk szert, amelyeknek fontos gyakorlati alkalmazásai lehetnek.”

 

A cikk alapjául szolgáló forrás: http://www.ancientpages.com/2018/07/31/amazing-discovery-great-pyramid-of-giza-and-its-chambers-concentrate-electromagnetic-energy/

Original source

Paper

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

The post Meghökkentő felfedezés: A gízai Nagy Piramis és kamrái elektromágneses hullámokat koncentrálnak appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »