Meghekkelte az MSZP a rejtélyes óriásplakátokat

MSZP-s aktivisták hekkelték meg országszerte a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó hirdetőcég felületein nemrég kihelyezett óriásplakátokat. A szocialisták matricáinak üzenete, hogy Botka a megoldás a kormányváltásra.

Országszerte MSZP-s matricákat ragasztottak „Kormányváltás? Botka megoldja!” felirattal azokra a feltehetően magánszemély által megrendelt óriásplakátokra, amelyeken „A nép nem betiltható, de a kormány leváltható” szlogen látható. Az eredeti plakátok a hét elején jelentek meg a Simicska érdekeltségbe tartozó Mahir Cityposter Zrt. felületein – írja a Magyar Idők.

Hírdetés

Ujhelyi István, a szocialisták alelnöke nem tud arról, hogy bármely párttársa magánemberként adott volna fel hirdetéseket, s mint mondta, ilyen párttevékenységről nincs információ a szocialisták között. Az MSZP sajtóosztálya ugyanakkor a Népszavának megerősítette: a matricákat a párt aktivistái helyezték el a plakátokon.

Mint közölték, egyetértenek az ismeretlen forrású plakátok üzenetével, de kiegészítették azt, szerintük ugyanis a Botka-kormány tesz majd igazságot mind a plakátpiacon, mind az országban.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »