Meghalt Vásári József színész

Augusztus 3-án váratlanul meghalt Vásári József – számolt be róla a debreceni Cívishír. A derecskei szabadúszó művésztől Facebook-oldalán búcsúzott a Tankcsapda együttes is.

Vásári kedvelt karakterszínész volt, feltűnt több filmben, ahogy megtalálták a színpadi szerepek is. Előszeretettel játszott Hajdu Szabolcs alkotásaiban, a 2000-es Macerás ügyekben éppúgy, mint a 2007-es Off Hollywoodban. Láthattuk Ujj Mészáros Károly 2003-as kisjátékfilmjében, A gumiemberben, két éve pedig Madarász Isti rendezte őt A fekete múmia átkában. Színpadon olyan darabokban szerepelt, mint a Szobalánynak Londonban, vagy a Leánynéző / Leánykérés.

Hírdetés

A rockrajongók számára is ismerős lehet Vásári: a Tankcsapda legendás klipjében, a Mennyország touristban hentest játszhatott. A debreceni zenekar a Facebook-oldalán búcsúzott tőle: „Nyugodj békében Vásári Józsi… Köszönjük, hogy együtt dolgozhattunk, ismerhettünk.”

Vásári nemrég szerepelt a köztévén futó Tóth János című vígjátéksorozatban is. Itt egy masszőrt alakított, aki Mucsi Zoltán karakterével keveredett különös kalandokba. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »