Meghallgatta a rendőrség a vízilabdázókat szexuális erőszakkal vádoló lányt

A 24.hu információja szerint kihallgatták azt a kislányt, akit sajtóhírek szerint állítólag két vízilabdázó zaklatott szexuálisan két évvel ezelőtt. A lapnak a nyomozás érdekeire való tekintettel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nem adott információt azon túl, hogy továbbra is szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálják az ügyet.

Más forrásból viszont úgy értesültek, hogy a rendőrség pszichológus és más szakértők bevonásával elemezte, illetve elemzi a lány által elmondottakat. Elsősorban arra kíváncsiak, mennyi valóságalapja van annak, hogy a vízilabdázók bántalmazták a lányt. Hogy milyen eredményre jutottak a szakértői vizsgálatok (ha már vannak eredmények), azt a rendőrség nem árulta el, de tény, hogy az ügyben eljáró nyomozók még mindig nem hallgatták ki a pólósokat.

Hírdetés

"Több embert, köztük szülőket is kihallgattak már tanúként, gyanúsított azonban továbbra sincs. A szakértői vélemények eredményéről nincs tudomásunk. Ám ha valami terhelő bizonyíték lenne az ügyfelemre vagy a társára nézve, akkor már biztosan történt volna valamilyen nyomozati cselekmény az ügyben" – mondta a lapnak Hegedűs László, Kósz Zoltán ügyvédje.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »