Meggyilkolt tanárnő – A rendőrség magyarázkodik a titkolózás miatt

Meggyilkolt tanárnő – A rendőrség magyarázkodik a titkolózás miatt

Nagy vihart kavart a 34 éves meggyilkolt nyelvtanárnő, Viola esete, akit Pozsonyban találtak meg múlt héten. A rendőrség sokáig hallgatott az ügyről, a közvélemény nyomására azonban magyarázkodásba kezdtek.

Az egykori modellt és fotográfust az első hírek szerint még élve találták meg a pozsonyi kikötőben november 11-én, de állapota olyan súlyos volt, hogy belehalt sérüléseibe. A rendőrség hivatalos közösségi oldalán arról számolt be, hogy mivel nem találtak arra utaló nyomot, hogy sorozatgyilkossal állnának szemben

“nem volt szükség a nyilvánosság azonnali tájékoztatására vagy figyelmeztetésére, valamint dezinformáció terjesztésére, amely tömeges pánikhoz és félelemhez vezet”

Hírdetés

A rendőrség megjegyezte, hogy ahhoz képest, hogy semmilyen iratot, vagy az áldozat kilétének megállapítását segítő tárgyat nem találtak, gyorsan, már a megtalálását követő napon meg tudták határozni, hogy ki is ő.

Az elkövetőt még nem sikerült elkapni, a rendőrség szerint a nyomozók intenzíven dolgoznak az ügyön – több verziót is számításba vesznek, újabb bizonyítékokat gyűjtenek.

hnonline.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »