Megfúrtuk az Európai Unió kialakulásának a lehetõségét!

Eredmény: TRIANON!
A magyar történelem legnagyobbjai közé tartozik Deák Ferenc?

Ferenc József felismerte, hogy a birodalmát a meglévő formában már nem tudja fenntartani. 1860 októberben kiadott manifesztumában (októberi diploma) népeinek alkotmányt ígért. Az ígéretét az 1861 február 26-iki alkotmánylevél, az u. n. februári pátens váltotta be, amely valamennyi koronatartománynak önkormányzatot adott, képviselőiket pedig egy közös birodalmi gyűlésben egyesítette. Az új alkotmánylevél nem sokban tért el az 1849-ikitől és ezért az 1861-iki magyar országgyűlés Deák Ferenctől megszerkesztett feliratában azt az 1848-iki magyar törvények alapján elutasította.

Ausztria és Magyarország 1867-ben megegyeztek egymással és a kiegyezés alapján, Ausztria-Magyarország néven duális monarchia és új nagyhatalom alakult.

Hírdetés

Áder: írott európai alkotmány híján mihez lehet kezdeni az európai alkotmányos identitással?

http://m.atv.hu/belfold/20190308-ader-irott-europai-alkotmany-hijan-mihez-lehet-kezdeni-az-europai-alkotmanyos-identitassal

A magyarság tettekben nem valami nagy igyekezetett mutatott 48 mellett és érdekében áldozatokra nem nagyon volt hajlandó. Kossuth felhívására senki sem akart katonának menni.
III. Napoleon, 1859-ben megígérte Kossuth Lajosnak, hogy Magyarországot felszabadítja. Kossuth Lajosnak tett francia ígéretből nem lett semmi!

Napjainkban a magyar nemzethez tartozó polgárok végpusztulását akarók közöttünk élnek, jól megélnek külföldről érkező Judás pénzből, árulják a hazát.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »