Meg­foj­totta mil­li­o­mos jó­te­vő­jét a szí­riai arab betolakodó

Az 57 éves Michael R. munkát adott egy szíriai menekültnek, teljes ellátást, fizetést, sőt még szállást is biztosított neki. A Horb am Neckar nevű településen lakó vállalkozó jószívűsége azonban az életébe került: megfojtották. A jótevő ugyanis vesztére még azt is megmutatta pártfogoltjának, hogy hol és mennyi aranyat, készpénzt tart otthon.

A szíriai migráns egy napon azzal kereste meg egyik palesztin bevándorló ismerősét, hogy Michael R. zsidó, ezért pedig meg kell halnia.

Hírdetés

A palesztin segítőnek nem is kellett ennél több, végül valóban együtt tették el láb alól az üzletembert, és összesen 3000 eurónyi (kb. 1 millió forint) zsákmányra tettek szert. A német vállalkozót jól ismerő egyik szomszéd azt mesélte a rendőrségnek, hogy a befogadott szíriai gyakran hangoztatta, hogy szeretne magának egy szép Ferrarit és egy új házat Szíriában.

A szíriai férfi és segítője az őrizetbe vételük óta előzetesben ülnek, és ha a bíróság valóban bűnösnek találja őket, akkor feltehetően több évtizedig is a rácsok mögött maradhatnak mindketten.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »