Megfenyegették a magyarokat a Sziget fesztiválon!

Megfenyegették a magyarokat a Sziget fesztiválon!

Politika, hazugság, gyalázkodás, fenyegetés – a Sziget, amilyennek nem mutatják.

„Ezt a háborút mi, ukránok, biztosan megnyerjük, ti pedig, magyarok, úgy vonulhattok be a történelembe, mint az egyetlen európai ország, amely támogatja a gonoszt, támogatja Putyint és a bűnöző oroszokat.”

Ezt kapták arcukba egy „művész” előadása közben a Sziget fesztivál látogatói. Az előadót Alina Pash-nak hívják, és arról híres még – amellett, hogy nem ismeri senki –, hogy himnuszokat zeng róla a FüggetlenObjektívSajtó (FOS). Mondhatnánk, a szokásos, ha felüti a fejét egy külföldi, aki becsmérli hazánkat.

A FOS-t olvasva megtudhatjuk azt is, hogy ez az Alina halált megvető bátorságról tett tanúbizonyságot (vagy megrendelték tőle), mert kettészakított (Magyarországon) egy olyan képet, amely a magyar kormányfőt is ábrázolta. Mit lehet erre mondani? Semmit.

De talán kérdezni lehet:
– Hol van, miért hallgat napok óta a nemzeti elkötelezettségű sajtó? (Hogy miért népszerűsíti a Szigetet, azt már meg sem kérdezem, mert az vérlázító.)
– Mit tesznek a magyarok gyalázása ellen a legnagyobb hazai fesztiválon az illetékesek? Miért hallgatnak ez a nyilvánvaló provokáció esetén is? (Ugyanezt tennék-e, ha Biden vagy Zelenszkíj képét tépték volna szét?)
– Van-e arra szándék, hogy a nyílt politikai provokációval kapcsolatban a szervezőket (Kádár Tamás) felelősségre vonják?

Hírdetés

Hogy értse az egyszeri magyar ember is, miért gyalázkodik ez a tette miatt most az egekbe magasztalt szerencsétlen senki: Alina Pash megnyerte azt a versenyt, amely az Eurovíziós Dalversenyen Ukrajna képviseletére jogosította volna. Csakhogy Alina koncertet adott az elcsatolt Krimen is, ami kiverte a biztosítékot a sovinisztára agymosott ukrán közvéleménynél. Alina kukába került, más együttes képviselte Zelenszkíjéket. Alina Pash-t nem csak lenullázták, de felkerült az ukrán kormányhoz közelinek tartott Mirotvorec halállistájára is. Nem ördögtől való tehát azt gondolni, hogy vélhetően a magyarok gyalázása a Szigeten volt a feltétele annak, hogy az ukrán soviniszták és a nemzetközi (és magyar) FOS újra kegyeibe fogadják. Értik ugye?! Az ukrán soviniszták és a nemzetközi és magyar FOS ugyanazon érdekek mentén…

Lehet, hogy a magyarok hátán Alina lekerül a Mirotvorec halállistájáról is? Úgy legyen, mert ott olyan nevek találhatók, mint Orbán Viktor vagy Szijjártó Péter!

Üdvözlet, KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »