Megfenyegetett egy édesanyát a kisbabát cigiztető GAZDAG pesti CIGÁNY

A „Brendon” becenevű férfi élőben közvetítette Facebookon, ahogy dohányzásra kényszerített testvére másfél éves gyermekét. L. Gusztáv, becenevén Brendon a videón ölébe vette a gyereket, majd egy váratlan mozdulattal a szájába nyomta a már félig elszívott cigarettáját. „Tüdőzd le, tüdőzd le!” – ordította a babának, aki néhány nagyobb slukkolás után elfordítja a fejét. „Erre tanítottalak? Takarodjál innen!” – szidta a gyereket férfi.

A videót egy édesanya is észrevette, és megosztotta Facebookon felháborodásában. A férfi pedig az őt szidalmazó kommenteket látva fenyegető üzenetet küldött a szörnyű tettét leleplező nőnek. Először azt írta, hogy nyilvánosan megszégyenít, legközelebb a kisfiamat fogja kiparodizálni, aztán még pénzt is felajánlott, ha eltávolítom a vi­deót
– mondta a Borsnak a nő.

Hírdetés

Gusztáv 2015 decemberében Budapesten, egy Dohány utcai söröző előtt megvert egy férfit, egy másikat pedig késsel megsebesített. A férfi akkor elmenekült a helyszínről, de később elfogták és előzetesbe került. A lap értesülései szerint jelenleg a XX. kerületi lakásában tölti házi őrizetét, egy nyomkövetővel a lábán.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »