Megerőszakoltak, majd kiraboltak egy fiatal lányt Debrecenben

A debreceni rendőrök őrizetbe vették azt a három fiatalembert, akik a megalapozott gyanú szerint egy lépcsőházba bevittek egy fiatal lányt és molesztálták – írja a police.hu.

A police.hu beszámolója szerint egy férfi péntek este egy fiatal lányt talált egy Debrecen, Darabos utcai egyik társasház lépcsőházában, akinek sérelmére valószínűleg bűncselekményt követtek el. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és mentőt hívtak a lányhoz, akik kórházba vitték, majd a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai megkezdték a környéken a széleskörű adatgyűjtést, tanúkutatást. Ennek eredményeként megállapították, hogy a lányt három fiatal férfi a Debrecen, Péterfia utcán leszólította. Majd a fiatalemberek a lányt magukkal vitték a társasház lépcsőházába, ahol erőszakoskodtak vele és eltulajdonították a mobiltelefonját, valamint a karkötőjét.  

A forrónyomos intézkedések során beszerzett információk alapján a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Alexet, L. Zsoltot, valamint 17 éves társukat, akiket hajdúhadházi, valamint debreceni otthonaikban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság „Cívis” Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével elfogtak és előállítottak a rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A nyomozók őrizetbe vették a terhelteket és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Hírdetés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 18 éves fiatalemberek és fiatalkorú társuk ellen szexuális erőszak bűntett, valamint kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »