Megerőszakoltak és kiraboltak egy fiatal magyar nőt Debrecenben

Megerőszakoltak egy húsz év körüli nőt szombatra virradóan a debreceni Bem téren – tudta meg a Hajdú-bihari Napló. Értesülésünket a megyei rendőr-főkapitányság lényegében megerősítette: azt közölték, szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Magyar Menedék - Tepe

Hírdetés

Egybehangzó információink szerint a sértett lány hazafelé tartott, amikor a megyei könyvtár épülete közelében egy férfi rátámadt. Bár segítségért kiáltott, s megpróbált védekezni, nem bírt vele, a dulakodásban ütéseket is kapott. A férfi ezt követően a könyvtár melletti bokrokba teperte a nőt, a ruháit leszaggatta róla.

Úgy értesültünk, a tettes, miután elvette a nő pénzét, gyalog menekült a helyszínről, a sértettnek pedig egy arra közlekedő taxis nyújtott segítséget.

Az elkövetőt egyelőre keresik. A rendőrség hétfőn mindössze annyit közölt, hogy az elkövető azonosítását és felkutatását a rendőrök nagy erőkkel folytatják, egyéb információt a nyomozás érdekeire való tekintettel nem kívántak adni.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »