Megerősítették Snowden szenzációs leleplezését: Izrael is támogatta a terroristákat, az ISIL-t

Az Egyesült Államok, Izrael és Szaúd-Arábia is évek óta segíti ISIL takfiri fegyvereseket, hogy a terroristák segítségével vegyék át a hatalmat a muszlim országokban – erősítette meg a nagy leleplező, Edward Snowden volt amerikai hírszerző legújabb szenzációs bejelentését Wayne Madsen amerikai oknyomozó újságíró.

Az izraeli, az amerikai és a brit titkos ügynökségek célja az ILIÁ megszervezésével az volt, hogy egy olyan terrorista csoport jöjjön létre, amely mintegy „egy helyre vonzza” a világ legradikálisabb muzulmánjait – állítja Edward Snowden. Mert a cionisták szempontjából tényleg jobb, ha szunnita fundamentalisták iraki és szíriai síitákat, kormánykatonákat, civileket és keresztényeket gyilkolnak, mintsem hogy például Palesztinában harcoljanak az izraeli agresszióval szemben.

Hírdetés

A Snowden birtokában lévő dokumentumok szerint a „darázsfészek-stratégiának” nevezett akció egyedüli és kizárólagos célja Izrael megvédése oly módon, hogy „megteremtsenek egy ellenséget a határai közelében”.

Wayne Madsen amerikai oknyomozó újságíró megerősítette Snowden értesüléseit, és azt is leszögezte: a takfiri terrorista vezér Abu Bakr Al Baghdadi izraeli kiképzést kapott.

Hunhír.info – PressTV


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »