Megérkezik a közlekedők legnagyobb réme

Megérkezik a közlekedők legnagyobb réme

Borult, ködös, őszi időre számíthatunk. Hajnalban már fagypont alá sűllyed a hőmérséklet. Néhol ónos szitálásra is számítani kell.

Szombaton napközben az éjszakai köd után a látási viszonyok javulnak, de így is erősen felhős vagy borult, több helyen tartósan párás idő lesz a jellemző. Számottevő csapadék nem várható, a ködös tájakon szitálás, ónos szitálás fordulhat elő, illetve az éjszaka második felétől néhol gyenge eső sem zárható ki. Hajnaltól az északnyugatira forduló szelet a Dunántúlon egyre több helyen élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 3 és 10 fok között valószínű.

Hírdetés

Vasárnap napközben általában javulnak a látási viszonyok, de kevés helyen süthet ki a nap, inkább rétegfelhős, párás idő lesz a jellemző. Estétől ismét többfelé képződhet köd. Helyenként előfordulhat szitálás, gyenge eső (utóbbi főleg a Dunától keletre), hajnalban esetleg ónos szitálás. Az északi, északkeleti szél a Dunántúlon néha megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű – olvasható a met.hu-n.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »