Megérkezett Vona igazi „atombombája”

Megérkezett Vona igazi „atombombája”

Az Index beharangozó írást közölt a jövő héten megjelenő (elvégre hétvégén elstartol a hivatalos kampány) Vona Gáborral készített interjúból.

A beszélgetés tételmondatát ki is emelték, majd röviden meg is magyarázták:
„A JOBBIK, HA KORMÁNYRA KERÜL, FELDERÍTŐI SIKERDÍJAT FOG FIZETNI A KORRUPCIÓS ÜGYEK BEJELENTŐINEK.
A sikerdíjban az részesülhet, aki nem hivatalos személyként, még le nem leplezett korrupciós ügyet releváns bizonyítékokkal alátámasztottan a hatóságok tudomására hoz, mely alapján végül a bíróság vagy vagyonelkobzást, vagy pénzbüntetést szab ki.

Ezért cserébe a pénzben kifejezett büntetési tétel 5 százaléka járna, adómentesen.”

Alig találunk szavakat.

Hírdetés

Ez a megszellőztetett, legsötétebb Rákosi-korszakot idéző, gyomorforgató Jobbik-féle feljelentős bejelentés, mindennek a legalja lenne, ha nem ismernénk a Jobbik „kreativitását”.

Újdonságnak hat, hogy a bejelentés még az Index újságírójánál is kiverte a biztosítékot: „Az Index kérdésére, hogy nincs-e rossz akusztikája az embereket vamzerkodásra biztatni egy olyan országban, ahol amúgy is közhelyesen nagy a hajlandóság egymás feljelentésére, Vona azt válaszolta, hogy a korrupció felderítése össztársadalmi érdek, és ők csak az emberekben lévő jót akarják előhívni.”

Ismerünk a magyar történelem gyászos korszakából hasonlót, az úgynevezett „átöltözést”, amikor a nyilasok ÁVÓ-s egyenruhára cserélték öltözetüket.

A gárdamellényben zsidózó, a Spinóza házban szervilisen hajbókoló, cicákat doromboltató világfin át, a rákosista vamzer „dicső” képéig immár beteljesedett az átöltözés.

Csépányi Balázs – www.magyaridok.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »