Megérkezett a könnyen telepíthető erkélynapelem

Megérkezett a könnyen telepíthető erkélynapelem

Share 0 Tweet 0 Share Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

Új, erkélyekre szánt napelemes készletet mutatott be a TSUN kínai invertergyártó – írja a PV Magazine. A rendszer egy vagy két 20,7 százalékos hatékonyságú napelemmodulból, egy 96,7 százalékos hatékonyságú mikroinverterből, valamint egy tartószerkeszetből és kábelekből áll. Az erkélynapelemek a világ több országában, így Ausztriában és Németországban is terjednek, az ilyen típusú termékek használatát itthon egyelőre jogszabály tiltja. Az erkélynapelemek olcsók, és nagyon gyorsan, könnyedén telepíthetőek, az eszközök jellemzően háztartási berendezések áramigényét tudják fedezni. „Az Easy Solar Kit Pop-up egy előre telepített erkélyrendszer, amelyet egyszerűen ki kell hajtani és be kell dugni, így használatra kész” – foglalta össze egy közleményben a TSUN. A cég kiemelte, hogy az új termék egy vagy két fotovoltaikus modulból, egy mikroinverterből, valamint egy tartóból és kábelekből áll.

A rendszer paneljei feketék, 400 watt teljesítményűek, 20,7 százalékos hatásfokúak, és Celsius-fokonként -0,34 százalékos hőmérsékleti együtthatóval rendelkeznek. A panelek mérete 1722-ször 1195-ször 605 milliméter, súlyuk 30 kilogramm, IP67-es védettségűek, és 12 év termékgaranciával kaphatóak. A készlet tartalmazza a TSUN GEN3 sorozatú mikroinvertereit is, amelyek hat változatban kaphatók 300 és 600 watt közötti kimeneti teljesítménnyel és 96,7 százalékos hatásfokkal – az európai standardok szerinti hatásfok 96,35 százalék. A legnagyobb készülék mérete 250-szor 170-szer 28 milliméter, súlya 3 kilogramm, míg a legkisebb 178-szor 153-szor 28 milliméteres és 1,9 kilogrammos.

„A TSUN emellett könnyű paneleket kínál az erkélynapelemes rendszereihez, amelyek lehetővé teszik az egyszerű áttelepítést. Ez a funkció különösen előnyös a bérlők számára, akiknek esetleg lakást kell váltaniuk, mivel így magukkal vihetik a napelemes rendszerüket” – állítja a cég. A TSUN függőleges telepítőkészletet is kínál, amely könnyen beépíthető a korlátokba vagy a falakba. A vállalat szerint a függőleges helyzet elegáns, nem feltűnő telepítést tesz lehetővé, amely maximalizálja a helyet anélkül, hogy befolyásolná az épület dizájnját.

 

Hírdetés

 

Kép: TSUN

 

Share 0 Tweet 0 Share


Forrás:alternativenergia.hu
Tovább a cikkre »