Megélhetési politikusok: újabb balliberális törpepártot gyártottak

Megélhetési politikusok: újabb balliberális törpepártot gyártottak

A munka büdös, ezért inkább politikai állásra pályázik a három hülye. Két önjelölt kretén és egy mindenhonnan kiutált, kirúgott összeférhetetlen idióta ugyanis legyártott magának egy pártocskát. Hadházy, Márki-Zay és a hitevesztett Lukácsi Katalin eképpen gondolja az öngondoskodást.

Hadházy, akinek a zoknitalpa is elkopott, annyit vándorolt pártról pártra, mint hírlik, szívesen átmentené magát Brüsszelbe. A még három év magyar képviselőség helyett az öt évnyi biztos és sokkal jobban fizetett brüsszeli képviselőséget óhajtja…

Márki-Zay már érzi a közeledő vesztét Vásárhelyen, ezért a megyei közgyűlést célozza meg.

Lukácsi Katalint pedig gyakorlatilag kivetette magából a társadalom, ismerősei többsége egyszerűen Júdásnak tartja. Így hát az árulás bérét, a 30 ezüstpénzt szeretné megtalálni valamiféle fizetett képviselői helyen, ha máshol nem, hát a budapesti közgyűlésben.

Önmagában persze a Momentumnál is súlytalanabb, pillanatszerű képződmény, a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű 10 személyes gittegylet erre nem nagyon lenne alkalmas. Csakhogy a kiszemelt pártocskát, a Momentumot nem sikerült elfoglalnia Márki-Zaynak és Hadházynak… Az ősszel megszerezhető pár fizetett politikai helyért ugyanis már a Momentumon belül is gyilkos küzdelem folyik, így nem akarnak importálni plusz csapatokat, no meg féltik a vezetői helyüket is az olyan kipróbált intrikusoktól, mint Márki-Zay és Hadházy…

A bukásra álló vásárhelyi polgármester és lyukas zoknis képviselő ezért zsarolásképpen – vagy szalonszerűen szólva tárgyalási alapnak – létrehoztak egy másik mozgalmat, amit a neve alapján simán összekeverhet az emberek többsége a Momentum Mozgalommal…

Hírdetés

Most itt tart az ügy. A röhejes zászlóbontás persze nem szólt másról, mint tömény orbánozásról, a szóhasználat szinte mondatról mondatra FeGyőrt idézte. Nem véletlenül. A Momentum hátán akarnak bemászni a brüsszeli, a Csongrád-megyei és budapesti képviselői helyekre.

A kérdés már csak az, hogy a Momentum, annak reményében, hogy Hadházy neve hozhat annyi szavazót, hogy átugorják az ötszázalékos küszöböt, beáldozza-e az uniós listája első helyét Hadházy számára?

A maradék balliberális szavazó meg persze nézett ki a fejéből, hogy erre mégis mi szükség volt… Ez után talán legalább néhány megérti, hogy még véletlenül sem a szavazók, netán az ország képviselete a cél, csak a biztos politikai állás. Mindenki más, főleg a szavazók, meg le vannak sz@rva a ballib oldalon.

https://demagog.blogstar.hu/

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »