Megelégelte a Ryanair a részeg utasokat

Betiltotta a piálást a Rynair a Glasgowból Ibizára repülő gépeken.. A legendás party-járaton már nem egy komoly botrány történt.

A légitársaság megtiltotta az utasoknak, hogy alkoholt hozzanak fel a fedélzetre – adja hírül a Daily Mail. Az ügy előzménye, hogy a „bulijáraton” rendszeresek voltak a botrányos jelenetek. A spanyol üdülő-és partyparadicsomba tartó brit utasok sokszor már az utazás első egy órájában kiütötték magukat, és nem egyszer annyira elengedték megukat, ami már a repülés biztonságát veszélyeztette.

A fapados cég közlése szerint ezentúl a beszállásnál átvizsgálják az utasok kézipoggyászát, és akinél alkoholos italt találnak, azt vagy a kézipoggyászukba téve ingyen elszállítják a csomagtérben, vagy a repülőtéren kell hagyniuk. Laposüveggel sem érdemes próbálkozni, mert aki megpróbálja felcsempészni a piát e fedélzetre, attól visszatérítés nélkül megtagadják az utazást.

Hírdetés

A Ryanair szóvivője nem említett konkrét eseteket, amelyek indokolják az intézkedést, de a teljesen elborult fedélzeti bulik híre már úgyis bejárta az internetet. A média is többször is beszámolt a Glasgow-Ibiza járat botrányairól. Előfordult olyan is, hogy a repülést meg kellett szakítani Párizsban a tökrészeg utasok miatt, akik közül 14-et le is tartóztattak. Ők azonban egy ideig még tolták a bulit a rabszállítóban is, mert azt hitték, már Ibizán vannak.

A jövőben tehát aligha lesznek majd ekkora mulatságok a Glasgow-Ibiza járaton.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »