Megdöbbentő: Csurka ezt írta Sorosról

Megdöbbentő: Csurka ezt írta Sorosról

„Ez a kor, amelyben élünk, s különösen az, ami ránk következik a jövendő században [a XXI.-ben], a népvándorlás kora. A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak” – Csurka István írta ezt még 1998 telén a Magyar Fórumban. Milyen érdekes és mennyire igaz! És hogy lehurrogta, lenácizta ezért a magát az ország szürkeállományának tartó, arrogáns SZDSZ, a globalizmus hazai szószólója. Pedig Csurka nem tévedett.

„A végső cél a magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely másoknak.” Az író, politikus szerint a nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik majd ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük. „Néplerakatot akarnak csinálni Európa és Oroszország között […] A trianoni határok közötti Magyarországon húszmillió ember is elfér.”

Azt is hozzáteszi, nagyon keserű lesz akkor magyarnak születni.

Ajánlom Csurka 2010-ben megjelent Dr. Utólag visszaemlékezése című munkáját is. Az író a nyolcvanas évek közepén részt vett azon a Margit-kerti vacsorán, amelyen a hazalátogató Soros György arról érdeklődött tőle és pályatársaitól, kik azok a fiatalok, akik megérdemelnék az ő anyagi támogatását. A „humanista” Sorosét… Gyuri bácsi már az összeomlás utáni világra gondolt, a jövőbe fektetett be. Úgy spekulált, a nélkülöző magyarság fillérekkel lekenyerezhető. Az író legerősebb mondata sok mindent megvilágít: „Azért hozta a pénzt, hogy ne legyen forradalom, hogy a rendszerváltás ne járjon elszámoltatással.” Sikerült.

Hírdetés

Van kérdés?

Pilhál György – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »