Megdöbbentő: A regisztrált ránkvándorlás időbeni szimulációja

Az alábbi linken lévő honlapot nem tudtam importálni a wordpress-be. Ezért mielőtt ráklikkelnétek a linkre olvassátok el az alábbi néhány mondatot. Megdöbbentő a ránk vándorlás folyamatának szimulációja!!!

http://www.lucify.com/the-flow-towards-europe/

Az egérrel rá kell menni a különböző befogadó vagy kibocsátó országokra. Ekkor látni fogjuk, hogy a célország mennyi migránst kapott illetve a mennyit bocsátott ki. Látszik az is, hogy Irak és Szíria a legnagyobb kibocsátó országok jelenleg. Kerítés ide vagy oda, Magyarország mégis Németország, Svédország és Franciaország után a legnagyobb 4. befogadó ország! Ez a kerítés csak a választópolgároknak lett építve szemszúrásból, mint Patyomkin fal? Orbán Viktor elleni brüsszeli támadások műbalhék voltak csak?

Hírdetés

A szimuláció a ránkvándorlók időbeni regisztrálását tartalmazza. Vagyis a ránkvándorlás szimulációját 2012-töl 2016 január 31-ig. Mint tudjuk mindannyian a ránkvándorlók tetemes része nem regisztráltatta magát sehol. Tehát a valós adatok sokkal magasabbak.

Magyarország elidegenítése prímán halad a terveknek megfelelően. Minden egyéb hír, kijelentés, ami ennek a szimulációnak mond ellent az porhintés, parasztvakítás, stratégiai hazugság.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Európai Egyesült Államok, Hírek, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: A Cionista Gyarmatokról, cionista helytartók, ránkvándorlás


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »