Megbilincselte, a falhoz láncolta, kínozta és megalázta a buzi modellt az őrült transznemű – most főműsoridős tévés munkát kapott

Felháborodott az a volt modell, akit a brit énekes-zeneszerző, Boy George 2007-ben megkínzott, miután alsóneműben pózolt neki. A popsztárnak börtönbe is kellett mennie emiatt, most viszont az angol Voice-ben szerepel zsűritagként, Tom Jones-t váltotta. A megkínzott férfi szerint ki a BBC, ahol fut a műsor, szégyellheti magát emiatt.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A The Sun című lapnak nyilatkozott a norvég Audun Carlsen, azt mondta, először modellkedni hívta át magához Boy George 2007 januárjában, készített is róla néhány alsóneműs fotót, boroztak és kokainoztak is. Utána viszont agresszív lett George, ezért a férfi hazament. Áprilisban elnézést kért tőle az énekes, ezért újra átment hozzá. Eleinte megint fotókat készítettek és drogoztak, később viszont egy másik férfival Boy George rátámadt a modellre, megbilincselték, a falhoz láncolták, és ütni-vágni kezdték. Később az ismeretlen embert elküldte az énekes, aki a volt modell szerint sikítozott, üvöltözött, teljesen kifordult magából, olyanok voltak a szemei, mint egy őrültnek.

Hírdetés

Bizarr szexjátékokat akart játszani vele, de a férfi nagy nehezen kiszabadította magát, és kimenekült a házból. Miközben kergette, Boy George folyamatosan ütötte egy lánccal. A modell egy szál alsóneműben rohant az utcára, egy közeli boltosnál tudta hívni a rendőrséget. Boy George-ot elítélték, 15 hónapnyi börtönt kapott, de jó magaviselet miatt kiengedték négy hónap után.

Carlsen szerint a BBC szégyellheti magát, amiért egy ilyen bűncselekmény után foglalkoztatják. Szerinte egy ilyen ember nem lehetne mentor egy tehetségkutatóban, ki kellene rúgni. Azt gondolja a volt modell, hogy ha egy nőt kínzott volna meg egy sztár így, akkor hatalmas felháborodást keltene, ha olyan munkát kapna, mint most George. (A pletykák szerint átszámítva 130 millió forintot kap.)

Szerinte, mivel ő meleg, ezért senki nem foglalkozik ezzel, ami felháborító. Azt mondja, a támadás után tönkrement az élete, nem volt normális kapcsolata vagy munkája azóta, nyolc évig terápiára járt, és csak három hónappal ezelőtt tudta abbahagyni. Azt is elmondta a The Sun újságírójának, hogy a modellkedés mellett korábban escort munkákat is vállalt, erre pedig nem kifejezetten büszke, de nem is bánt meg semmit, ma viszont már nem úgy él, mint akkor.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »