Megállították, majd vascsővel és faütővel verni kezdték az autót Sárpilisen

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság és rongálás bűntette miatt vádat emelt két fiatalkorú fiú ellen a Szekszárdi Járási Ügyészség, tájékoztatta a Teolt dr. Ökrös Magdolna, a megyei főügyészség sajtószóvivője.

A vádlottak tavaly január 27-én az esti órákban Sárpilisen, a Béke téren autójukkal megállásra kényszerítették egy Opel vezetőjét. A konfliktus oka, hogy az egyik vádlott és az autóban ülő társaság egyik tagjának közös lányismerőse volt. Az érintett vádlott ugyanis azt híresztelte, hogy a lányhoz még mindig szerelmi viszony fűzi. Ezt a konfliktust akarták tisztázni, de miután megálltak, a két fiatalkorú kiugrott az autóból, és hangos szidalmazás közepette vascsővel, faütővel verni kezdték az Opelt.

Letörték a személykocsi egyik visszapillantó tükrét, az autón számos horpadást okoztak. A kár mintegy 150 ezer forintnyi. A megtámadott személyautó vezetője és barátai megrémültek, részben ezért, részben a tükör hiánya miatt nekitolattak egy beton villanyoszlopnak, majd elmenekültek. Az egyik vádlott esetében felfüggesztett szabadságvesztés, a másikkal kapcsolatban próbára bocsátás kiszabását szorgalmazza az ügyészég, pártfogó felügyelet mellett.

Hírdetés

(Teol nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »