Megalázta és lefilmezte meztelen kislányát az oláhszentgyörgyi polgármester, a felvétel kiszivárgott

Eljárást indított a rendőrség Traian Ogâgău oláhszentgyörgyi polgármester ellen, aki lefilmezte, ahogy meztelen 14 éves lányát letérdepeltette és megbüntette, a felvételt egy helyi portál szivárogtatta ki.

A hátborzongató felvételeken jól látszik és hallszik, hogy a polgármester arra kényszeríti 14 éves meztelenre vetkőztetett lányát, hogy letérdepelve ismételje után azokat a mondatokat, amiket ő mond:

„Nem leszek többé neveletlen, és nem bántom meg többé apámat és anyámat. Elvégzem a feladatokat és tanulni fogok. Amit ma tettem, az nem volt helyes. Én vagyok a legneveletlenebb lány ebben a szállodában֨”. A lány többször meg is ismételte apja szavait.

Hírdetés

A polgármester Facebook-bejegyzésében azt írta, senki sem mondhatja meg neki, hogyan nevelje a gyermekét, majd a Példabeszédek könyvéből idézve hozzátette: „Aki megtartóztatja az ő vesszejét, gyűlöli az ő fiát; aki pedig szereti azt, megkeresi őt fenyítékkel.” (Péld 13:24)
.
A polgármester egyébként azt mondja: a kiszivárgott felvétel a PSD lejárató kampányának a része a közelgő választások miatt.

Ogâgău szerint a felvétel tavaly télen készült, amikor síelni voltak a családdal, a lánya meg éppen akkor jött ki a zuhanyozóból, és azért büntette meg így, mert nagyon szemtelen volt aznap.

A polgármester a Nemzeti Liberális Párt (PNL) élén újrázna ismét a településen.

A felvétel közzététele után a Beszterce-Naszód megyei rendőrség kivizsgálást indított el az ügyben, és elrendelte a nyilvános térben megjelenő felvételek ellenőrzését – jelentette ki az intézmény szóvivője, Crina Sîrb a helyi hírportál megkererésére. A Gyermekvédelmi Hatóság úgyszintén jelezte, hogy vizsgálatot rendelnek el. (Știri de Bistrița./hírszerk.)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »