Még nem lefutott a Trump–De Niro meccs

Még nem lefutott a Trump–De Niro meccs

Nem hétköznapi szópárbaj kezd kialakulni az Amerikai Egyesült Államok elnöke és a kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro között.

Nem hétköznapi szópárbaj kezd kialakulni az Amerikai Egyesült Államok elnöke és a kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro között. Donald Trump ugyanis nem hagyta szó nélkül a színész legutóbbi kirohanását, aki vasárnap éjszaka, a Tony-díj átadóján kétszer is trágár szavakkal illette a hivatalban lévő elnököt.

Az ominózus mondatokat – „B***ódjon meg Trump” – az amerikai CBS televízió késleltetett élő adásában cenzúrázták, az internetre azonban kiszivárgott a színész beszólása.

Hírdetés

A Kim Dzsong Unnal folytatott történelmi jelentőségű szingapúri találkozóról visszatérő Donald Trump a Twitteren reagált a színész szavaira – számolt be az elnöki válaszról a BBC. Ezekben „csökkent értelmű egyénnek” nevezte De Nirót, arra is utalva, hogy a színész túl sok ütést kapott a fejére igazi boxolóktól, amikor ilyen témájú filmeket forgatott.

De Niro több boxolóról szóló filmben is játszott karrierje során, két Oscar-díja közül az egyiket éppen a Dühöngő bika című moziban nyújtott játékáért kapta, ahol Jake LaMotta ökölvívót alakította.

A színész egyébként Donald Trump egyik nagy kritikusának számít, korábban többször is hangoztatta, hogy legszívesebben behúzna egyet Trumpnak.

Legutóbbpedig azt is elhatározta, hogy kitiltja összes étterméből az Egyesült Államok 45. elnökét. A Nobu étterem- és szállodalánc alapítója és társtulajdonosa egy új spanyolországi hotel májusi megnyitóján mondta azt, mindenkit nagyon szívesen lát, azonban Donald Trump amerikai elnök mindegyik helyről ki van tiltva.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »