Meg nem értett gyerekcsíny: "négy fiú és egy lány" akadályozta meg, hogy két férfi butaságokra költse pénzét a belvárosi forgatagban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat négy fiatalkorú személlyel, valamint ismeretlen társukkal szemben csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a négy fiú és egy lány 2015. szeptember 19-én 1 óra 35 perc körüli időben a Budapest V., Hercegprímás utcában kirabolt két férfit. Az öt cigány rátámadt a két sértettre és erőszakkal elvette a náluk található készpénzt, majd elmenekültek a helyszínről.

Kár volt kitakarni pajkos kis pofijukat, a lényeg így is látszik

Hírdetés

A társaság három fiú- és egy lánytagjára a belvárosi rendőrök 2015. szeptember 25-én az Erzsébet téren figyeltek fel, majd elfogásuk után előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra. A négy "fiatalt" gyanúsítottként hallgatták ki, közülük három személyt őrizetbe vettek az V. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai. Ötödik társukat a rendőrség még keresi.

Velük szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek a három őrizetbe vett csínytevő előzetes letartóztatásának indítványozására.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »