Még nem azonosították az áldozatokat, de a Fidesz már migránsozik

Még nem azonosították az áldozatokat, de a Fidesz már migránsozik

Mély megrendüléssel fogadta a manchesteri merénylet hírét és osztozik a gyászolók fájdalmában Fidesz – Magyar Polgári Szövetség – jelentette be kedden a kormánypárt, hogy aztán közleményével azzal a lendülettel Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikájáról és saját céljairól beszéljen.

A Fidesz nem kertel sokat, közleményükben egyértelműen fogalmaznak:

Az Európát sújtó újabb terrortámadás megerősíti azt a célkitűzésünket, hogy határainkat minden eszközzel meg kell védeni.

Hírdetés

Hozzáteszik azt is, hogy a tömeges bevándorlás terrorveszélyt hozott az európai polgárokra, ez alól ma már a fiatalok és a gyerekek sem kivételek.

Szijjártó Péter külügyminiszter az MTI beszámolója szerint pedig arról beszélt a M1-en, hogy Európa az elmúlt két évben körülbelül 1,5 millió „azonosítatlan hátterű és szándékú” embert engedett be, és ezzel óriási biztonsági kockázatot vállalt.

A Fidesz a migrációs válság ügyét úgy köti össze a manchesteri merénylettel, és a magyar határok védelmével, hogy még az sem egyértelmű, ki robbantott Ariana Grande hétfő esti koncertjén – a támadó lehetett akár tősgyökeres, de radikalizált manchesteri vagy az Egyesült Királyságban született másodgenerációs bevándorló is.

http://mno.hu/

 A 22 életet követelő terrortámadást az Iszlám Állam vállalta magára. A merényletet több államfő elítélte, részvétét fejezte ki többek között Emmanuel Macron francia, Vlagyimir Putyin orosz, Hszi Csin-ping kínai elnök, és Angela Merkel német kancellár is. Sadiq Khan, London muszlim vallású polgármestere barbár, émelyítő tettnek nevezte a fiatalok ellen irányuló támadást, és Facebook-bejegyzésében azt írta, a szíve szakad meg az áldozatokért.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »