Meg kell ismételni a 2010-es választási eredményt

Meg kell ismételni a 2010-es választási eredményt

Ezen a választáson eldől egy nagyon fontos kérdés: kizárható-e végre-valahára a gyurcsányi métely a magyar politikából, vagy tovább mérgezi mindennapjainkat? Olvastam egy plakáton: „Gyurcsánnyal megcsináljuk!” A jelenlegi balliberális ellenzék még mindig ott tart, hogy benne reménykedik, az ő ármánykodásában bízik, még Botka László is megbukott miatta.

Egyes, eszmei szinten elgyengült pártok pedig, mint a Jobbik és az LMP, akik valaha ősellenségnek tekintették Gyurcsány Ferencet, mára odáig jutottak, hogy a hatalom érdekében fontolgatják az együttműködést a balliberálisokkal.

A Fidesz–KDNP országos támogatottsága a közvélemény-kutatások szerint jelenleg 50 százalék alatt van, ez gondot jelent, ha egyes pártok és szavazóik feladják legfontosabb elveiket. A bizonytalanokat tehát meg kell győzni arról, hogy stabil, nem zsarolható kormány Magyarországon csak akkor lesz, ha a Fidesz–KDNP elsöprő többséggel nyer. Gyurcsány Ferenc ugyanis a zsarolás művésze. Meg kell ismételni 2010-et, mert változatlanul az a tét, hogy Gyurcsány Ferenc szóhoz jut-e.

Én azt várom a Fidesz–KDNP kampányától, hogy világosan tudassa az emberekkel, hogy a balliberálisok és a hozzájuk csapódók nemcsak a határzárat fogják együtt lebontani, hanem megint mindent tönkretesznek. Lemondhatunk többek között a családtámogatásról, az adócsökkentésről, az alacsony rezsiről, amellett, hogy Magyarország szuverenitása is elveszik.

Aki viszont április 8-án a Fideszre szavaz, az eddigi eredmények megtartása mellett arra is szavaz, hogy a gazdasági növekedésre alapozva drasztikus béremelkedés jön a következő ciklusban, tovább modernizálják az oktatást és stabil egészségügy lesz.

Ha szellemi síkon nézzük a választás tétjét, akkor is a Fidesz–KDNP az egyetlen észszerű választás. Mi, magyarok, nem engedhetjük meg magunknak, hogy kövessük a német mintát. Történelmünk eleve nem is arra tanít bennünket, hogy ideológiai alapon a németeket kövessük, mert a XX. században vesztett háborúkig és a kommunizmusig jutottunk velük. A németek a nácizmust próbálják nagy nehezen feldolgozni, és közben újabb agyrémük van, a liberalizmus, amely az iszlám hitű társadalmi többséghez vezeti Európát. Én azt tanácsolom, hogy inkább az angolszászokat figyeljük!

A nyugati civilizációknak vannak bűnei más népekkel szemben, lehet, hogy ezért kell most vezekelniük, de mi, magyarok, honfoglalásunk óta csak a magunk függetlenségéért és szabadságáért küzdöttünk. A mi humanitárius kötelezettségeink más népekkel szemben abból állnak, hogy politikai menedékjogot adunk, illetve pénz- és egyéb segélyeket juttatunk erőnktől telhetően olyan helyekre a világban, ahol szükség van rá. Ezenkívül békemissziókban veszünk részt.

A legfontosabb küldetésünk viszont, mint annak idején Hunyadi Jánosnak is volt, hogy védjük a keresztény Európát. Biztos vagyok benne, hogy a Jóisten azért engedte meg, hogy letelepedjünk ebben a szép Kárpát-medencében, mert tudta, hogy elég erősek vagyunk lélekben, hogy álljuk a sarat Kelet és Nyugat határán, és megőrizzük hitünket és kultúránkat.

Lépjen mindenki túl a saját árnyékán, amikor bemegy a szavazófülkébe. Nem igaz, hogy egyik politikus olyan, mint a másik! Mérhetetlen különbség van a gyurcsányi eszelősség és az orbáni országépítés között. És van még egy fontos szempont a 2018-as választáson: szemmel láthatóan a fiatal generációnak még időt kell adni arra, hogy felépítsen egy ütőképes pártot.

Hírdetés

Ha most engedjük, hogy a múlt árnyai visszatérjenek, a fiataloktól is elvesszük az esélyt. Az ismeretségi körömben már több momentumos fiatal van, de nekik még sem az erejük, sem az eszmei bázisuk, sem az elképzelésük nincs megalapozva.

Az, hogy „szakállas és kedves mosolyú fiatal vagyok”, még önmagában kevés. Ahhoz biztos nem elég, hogy engem, a negyvenes éveiben lévő családanyát meggyőzzön arról: jó kezekben lenne náluk az ország. Olyan váltópárt egyébként sem jöhet szóba az én szememben, akinek nem Magyarország az első.

Az olimpia aláaknázása lehet, hogy jó PR-ötletnek tűnt, de hatalmas hiba volt. Az új nemzedékben biztos megvan a potencia ahhoz, hogy egyszer a polgári jobboldalnak is valamelyest elfogadható váltópártot/ellenzéki pártot hozzon létre, de nemzeti érzés akkor is legyen bennük!

A Vona és Szél vezette pártok, ha eladják lelküket a balliberális mammonnak, végük van. Arra viszont semmi szükség, hogy akárcsak néhány hónapra is, bizonytalan politikai állapot jöjjön létre hazánkban, egy „hódmezővásárhelyi alapon” szerveződő, fals illúziót keltő, választópolgárt megtévesztő, látszólagos összefogás miatt, amelynek nincs más célja, csak hogy megbuktasson egy olyan kormányt, amely egyébként jól teljesített.

Aki szereti Magyarországot és nem akar bizonytalan jövőt, szavazzon április 8-án a Fidesz–KDNP-re. Stop Gyurcsány!

Dr. Kárteszi Judit

A szerző klinikai orvos

www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »