Még egy hónapja sincs, hogy öngyilkos lett a Kósa Lajost átverő nő férje

Még egy hónapja sincs, hogy öngyilkos lett a Kósa Lajost átverő nő férje

Több mint két hete öngyilkos lett az a férfi, akinek a felesége állítólag átverte Kósa Lajost – tudta meg a 168 óra.

A tárcanélküli miniszter által közzétett videóban emlegetett asszonyt, akivel Kósa Lajos a vagyonkezelésről közjegyző által hitelesített okiratot írt alá, a lap értesülései szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói őrizetbe vették.

Jelenleg ugyanakkor a Csenger községben élő nő nem előzetes letartóztatásban, hanem házi őrizetben vár a büntetőeljárás őt érintő következményeire – írta a 168 óra. 

Hírdetés

A Kósa Lajoshoz tanácsért folyamodó nő és férje, Sz. Gábor ugyanis azzal az indokkal kértek és kaptak sorozatosan kölcsönt a Csengerben élőktől is, hogy Németországból „hihetetlen vagyont örököltek”, és azt majd busás haszonnal visszaadják.

A Fidesz volt alelnöke nyilatkozatában arról is beszélt, hogy jó barátjától, a csengeri polgármestertől (Forján Zsolttól) hallotta, hogy az őt éveken át átverő hölgy a csengeri önkormányzatnak, az ottani egyháznak is felajánlásokat tett, emiatt az ügyben feljelentés is született, a csengeri polgármester elmondása szerint a rendőrségi eljárás van folyamatban – állítja a 168 óra cikke.

Kósa Lajos az őt szerinte átverő asszonnyal és férjével régóta kapcsolatban állhatott, a cikk szerint még valamilyen – vélhetően születésnapi – ünnepi összejövetelükön is részt vett.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »