Még a csapból is Bayer folyik – ezt már szeretem!

Még a csapból is Bayer folyik – ezt már szeretem!

Sokat gondolkoztam, véleményt nyilvánítsak-e libsi-hiszti lovagkereszt-visszaadó ügyben, hiszen lépten-nyomon ez a téma csapódik az arcunkba minden fórumon, ha akarjuk, ha nem. Aztán arra gondoltam, a liberalizmus, a demokrácia, a szólás- és sajtószabadság meg a többi jegyében, miért is tartanám magamban?!

Fotó: PolgárPortál

Áder János postaládája csurig telt komcsi-szoci-libsi keresztekkel, amelyeket Mádl vagy Sólyom adományozott nekik. Ennek oka pedig, hogy Magyarország jelenlegi köztársasági elnöke Magyar Érdemrend lovagkereszttel tüntette ki Bayer Zsolt írót, publicistát.

Miért csodálkozunk ezen? Bayer Zsolt megosztó személyiség, igazi megmondóember, aki nem fél –az indokolt – durva hangnemben kiosztani az arra érdemeseket. Persze, hogy böki a baloldal képviselőinek a csőrét, hiszen ők képtelenek felmutatni egyetlen hasonló kaliberű embert is. Ezzel szemben ontják a trágárságot, a rágalmakat, s folyamatosan fröcsögnek, mocskolnak minket, ahol csak érnek. De ez soha nem elég, ugyanis – ahogy a mondás tartja – hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.  

És a hab a tortán, hogy még ez a kereszt-visszadobósdi is fordítva sült el, hiszen:

a nemzetellenes kitüntetettek tábora jócskán megfogyatkozott,Bayer Zsolt továbbra is – méltán – elismert,még a csapból is Bayer folyik, ezzel pedig, ha lehet még fokozni népszerűségét, ez is megtörténik – hála baloldali „barátainknak”.

Hírdetés

 

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

 

Jómagam pedig csatlakozom azok népes táborához, akik gratulációjukat küldik kedvenc publicistájuknak, Bayer Zsoltnak.

 

Székely Réka

The post Még a csapból is Bayer folyik – ezt már szeretem! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »