Meg­rázó jövő: ez vár a vi­lágra 2018-ban a híres vak jósnő sze­rint

Meg­rázó jövő: ez vár a vi­lágra 2018-ban a híres vak jósnő sze­rint

A húsz éve el­hunyt, vak bol­gár lát­nok­asszony már éle­té­ben le­gen­dá­nak szá­mí­tott. Az 51. év­szá­za­dig jó­solta meg előre az em­be­ri­ség sor­sát. 2018-ra sors­for­dító ese­mé­nye­ket ígér. Baba Vanga hívei szerint a csernobili katasztrófa mellett a szeptember 11-ei terrortámadást, a 2004-es cunamit, a muzulmán menekültáradatot és az ISIS rémtetteit is előre látta.

A visszaemlékezések szerint Baba Vanga megjósolta a harmadik világháborút. A látnok szerint 2010-ben kellett volna kitörnie, és 2014-ben érhetett volna véget. Szerencsére, az újabb világégés nem jött el, annak ellenére, hogy sok Vanga-hívő szerint 2010-ben közel volt a baj, amikor megnövekedett a feszültség Észak- és Dél-Korea között.Néhányan azonban azt gondolják, a jósnő csak néhány évet tévedett…

Hírdetés

Baba Vanga szerint egyébként 2018-at két esemény fogja meghatározni: Kína válik a világ első számú gazdasági hatalmává, a Vénuszon pedig újfajta alternatív energiaforrást fedezünk fel, amelyet a későbbiekben tökéletesen ki is tudunk használni.

A jósnő 1996-ban halt meg 85 éves korában, de jóslatai 85 százaléka a későbbiekben megvalósult. Kína esetében akár igaza is lehet, hiszen az ázsiai ország gazdasága folyamatosan fejlődik, egyre nagyobb eredményeket érnek el, míg az amerikai gazdaság növekedése némiképp megtorpanni látszik. Gazdasági kutatóintézetek szerint sem kizárható, hogy 2018-ra a kínai GDP meghaladja az amerikait.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »