Medvegyev az amerikai népnek: vegyétek vissza az országotokat!

Medvegyev az amerikai népnek: vegyétek vissza az országotokat!

2023. 03. 18.

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese Donald Trump volt amerikai elnök bejelentését kommentálva, miszerint kedden várhatóan letartóztatják, Telegram-csatornáján arra szólította fel az amerikaiakat, hogy semmisítsék meg Washington zsarnokságát.

“A barmok Európában más valakit akartak letartóztatni, és március 21-én pedig letartóztatják a sajátjukat Amerikában. Vegyétek vissza az országotokat, amerikaiak! Harcoljatok! Semmisítsétek meg Washington zsarnokságát! Küldjétek a történelem bűzös szemétdombjára az elmebeteg disznó apát és fiát, Biden korrupt bandáját!!!

Utóirat: A posztot az amerikai elnökjelölt, Daniel Fjodorovics Trump ezredes kérésére tettem közzé” – írta Medvegyev.

Trump közölte, hogy jövő kedden letartóztathatják

Donald Trump volt amerikai elnök a Truth Social nevű közösségi oldalon figyelmeztetett arra, hogy jövő kedden letartóztathatják.

Hírdetés

“Az Amerikai Egyesült Államok vezető republikánus jelöltjét és volt elnökét kedden letartóztatják. Gyertek ki tüntetni, vegyük vissza az országunkat!” – Írta a politikus.

Mint arról az NBC előző nap beszámolt, Trump ellen jövő héten vádat emelhetnek, mert állítólag fizetett Stormy Daniels pornószínésznőnek, hogy hallgasson a több évvel ezelőtti viszonyukról. A műsorszolgáltató szerint a rendfenntartók már elkezdtek felkészülni egy esetleges zavargásra New York belvárosában, ahol a tárgyalást tartják.

Maga a Fehér Ház volt vezetője tagadta, hogy bármi köze lett volna a színésznőhöz, vagy hogy bármi rosszat tett volna. Visszautasította, hogy tanúvallomást tegyen az esküdtszék előtt.

Daniels, akinek valódi neve Stephanie Clifford, 2018-ban került a nyilvánosság reflektorfényébe. Akkor a Wall Street Journal egy névtelen forrásra hivatkozva azt írta, hogy nem sokkal Trump jelölése előtt ügyvédje, Michael Cohen 130 ezer dollárt fizetett a színésznőnek, hogy ne fedje fel az elnökkel folytatott viszonyát. A Fehér Ház tagadta ezt az információt.

A színésznő később azt mondta a médiának, hogy egy ismeretlen férfi megfenyegette őt és gyermekét a viszony nyilvánosságra hozatala miatt. Trump ezután hazugsággal vádolta meg Danielst.

Orosz Hírek

Megosztom:


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »