Media1: Gajdics Ottó távozik a HírTV vezetőségéből

Media1: Gajdics Ottó távozik a HírTV vezetőségéből

Gajdics Ottó távozik a HírTV tartalomigazgatói pozíciójából, tudta meg a Media1. A lap azt írja, a döntésről rendkívüli értekezleten tájékoztatták a csatorna munkatársait. Gajdics nem marad munka nélkül, újra a Szabad Föld főszerkesztője lesz, amely pozíciót korábban is betöltötte már.

A Media1 forrásai úgy tudják, hogy a kormánypárti médiaszolgáltató vezetősége kezdeményezte a lépést, és a tartalomigazgatói poszt a távozással meg is szűnik. A képernyőről ugyanakkor nem tűnik el, és a Karc FM-en is hallható lesz.

Hírdetés

A lap emlékeztet: Gajdics Ottót 2021 februárban nevezték ki tartalomigazgatónak a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) / Mediaworks alá tartozó HírTV-nél.

Mint arról beszámoltunk, az utóbbi időben elég keményen elkezdték meghúzni a nadrágszíjat a fideszes médiabirodalomnál: nemrégiben két Mediaworks nyomdát is bezártak, korábban a Pesti TV tűnt el a képernyőről – igaz, friss hírek szerint csak átalakul -, legutóbb pedig a Figyelő című hetilap és a Világgazdaság napilap nyomtatott változata szűnt meg.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »