Medgyesegyháza: a lakosság veheti kézbe a cigánykérdés rendezését

László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője írja:

Tegnap egy 13 éves iskolás lányt simogatott és próbált elcsalni egy romániai cigány származású egyén.

Miközben Medgyesegyháza polgármestere és jegyzője maszatol, illetve próbálja a közbiztonsággal kapcsolatos problémákat a szőnyeg alá seperni, addig irányomba napi szinten érkeznek a félelemmel teli jelzések, segítségkérések.

Hétfőn egy bolt előtti zaklatást jeleztek, kedden pedig egy édesanyával beszéltem, akinek a 13 éves lányát az iskolába menet szólította le egy sebhelyes arcú, torz lelkű förmedvény.

Az eset kapcsán egyébként feljelentés született az édesanya részéről, ami szokás szerint nem ment könnyen. A panaszos anyuka elmondása alapján a Medgyesegyházi Rendőrőrs éppen nem tartott ügyfélfogadást, ezért a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság munkatársa vette fel „nagy duzzogva” a jegyzőkönyvet.

A kislányt és édesanyját nagyon megviselték a történtek, mikor tegnap délután beszéltünk, még erősen a hatása alatt voltak. A magába roskadt gyermek hosszú hallgatás után avatta be édesanyját a történtekbe, miszerint a sebhelyes arcú az iskolába menet kerékpárral utolérte és sokáig tekert mellette, simogatta és próbálta elcsalni, mindeközben szexuális tartalmú szöveget fröcsögött az irányába.

Hírdetés

Az ügynek a rendőrség részéről várhatóan megint nem lesz semmi következménye, hiszen a jegyzőkönyvet felvevő rendőr szerint nem valósult meg a bűncselekmény, mivel nem történt erőszak. Szerintem meg történt, és természetesen nem fogjuk annyiban hagyni, hogy az újabb megbotránkoztató eset ismét következmények nélkül maradjon.

Felháborító, ami Medgyesegyházán folyik hosszú évek óta, legalább annyira, mint a rendőrség és a település vezetésének a hozzáállása a kérdéshez! Számomra úgy tűnik, elkerülhetetlen lesz, hogy a lakosság vegye a kezébe a kérdés rendezését, mivel a hivatalos szervek továbbra is jelentős impotenciával rendelkeznek a közbiztonság helyreállításának terén.

Egy szebb és jobb jövő reményében!

Korábban írtuk:

Medgyesegyháza: kijött a börtönből a családfő, folytatódik a cigány terror

Egy "szélsőjobboldali" mozgalom kellett, hogy rendet tegyen Medgyesegyházán – a romániai cigányokkal van baj

Orosházára és Medgyesegyházára ment segíteni a MÖM – csodák csodájára megint előkerült a pintérség


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »