MEDDIG TŰR EURÓPA?

MEDDIG TŰR EURÓPA?

„Meglincseltek két francia családot, mert az anyákon rövidnadrág volt 

A francia rendőrség letartóztatott két fiatalembert a dél-franciaországi Toulonban, mert társaikkal véresre vertek egy vasárnapi bicikliző társaságot, pusztán azért, mert a nők rövidnadrágot viseltek. A kisgyerekes anyákat ringyóknak nevezték, a férfiakat megverték. 

A két párból, a barátjukból, valamint három gyerekből álló baráti társaság vasárnap délután indult biciklizni a touloni bicikliúton, amikor nagyjából 15 kamasz és fiatalember körbevette őket. A támadók azt kifogásolták, hogy a nők rövidnadrágban vannak, és ringyónak nevezték őket. 

Azt mondták, hogy járjanak inkább meztelenül, ha már rövidnadrágban mutogatják magukat. Amikor a két nő férje kifogásolta a hangnemet, a banda kegyetlenül megtámadta őket. Össze-vissza ütötték és rugdosták a férfiakat. A rövidnadrágos nőket pedig erőszakkal lenyomták a földre. Ezután a lincselők elmenekültek. 

Mind a két férfi súlyosan megsérült. Két gyereket pedig komoly lelki trauma ért a támadás miatt, őket pszichiátereknek kell kezelni. A bicikliút közelében volt videókamera, így két bűnözőt hamar elfogtak. Egyikük mindent tagadott, a másik szerint a videófelvétel hibás, ő ugyanis – állítása szerint – kifejezetten a család védelmére kelt. A felvételen egyébként látszott, hogy hazudott. A rendőrség körözi a többi lincselőt.” (origo) 

Ez is belesimul majd a napi hírözönbe, persze, hiszen lassan ez lesz a rutin. Jönnek, itt vannak, ránk telepszenek, elszívják előlünk a levegőt, megerőszakolják a nőket, asszonyokat, leányokat, vagy megverik, megölik őket, mert nem tetszik a ruhájuk. Ha a férjek, fiak védelmükre kelnek, megölik azokat is.

És ez egészen addig lesz így, ameddig Európa tűri ezt.

Hírdetés

És Európa –legalábbis a kontinens vezetői- szemmel láthatóan tűrik. Sőt, azt mondják, nincsen itt semmi nagyobb baj, „megcsináljuk”, megbirkózunk vele, jöjjenek.

Az európai bennszülöttek türelme viszont fogytán.

Ugyanis ez nem elviselhető állapot.

Tegyék ehhez a mostani, és sajnos –ismétlem- lassan napi rutinná váló hírhez hozzá, amit tegnap lehetett hallani a híradóban: egy Párizshoz közeli börtönben egy muszlim rab késsel támadt a börtönőrre, majd a segítségére siető társát is megsebesítette. Történt mindez a börtön azon részlegében, ahol a szélsőséges, terrorizmussal kapcsolatba hozható muszlimokat tartják fogva, átnevelés céljából. Mint megtudtuk, az átnevelés keretében engedélyezik nekik, hogy vívóleckéket vegyenek (!)…

Vívóleckéket vesznek a börtönben, aztán leszúrják a börtönőrt.

A rövidnadrágos nőket megtámadják.

A Notre Dame mellett pedig gázpalackokkal telepakolt autót találtak, a tulajdonosokat –két muszlim szélsőségest- letartóztatták.

Az elmúlt 48 óra híreit hallották, és csak Franciaországból.

Ez már a polgárháború előérzete.

És ha egyszer majd elszakad a cérna, és egy ilyen állatot meglincselnek valahol, akkor azt fogjuk hallgatni, hogy rettenetes ez az intolerancia, ez az idegengyűlölet, ez az újjáéledő nácizmus.

A családokra támadó muszlim állatokat pedig majd beteszik a börtönbe. Ott fognak vívóleckét venni.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »