Meddig nő a Fidesz tehetetlensége, avagy a fekália közérzetjavító lefedése?

Meddig nő a Fidesz tehetetlensége, avagy a fekália közérzetjavító lefedése?

Ilyen nincs, és mégis van. Az ember nem akarja elhinni, hogy a Fidesz négy évi semmittevés után ennyire hülyének nézze az embereket, s felháborító közérzet- és hangulatjavító intézkedésekre költse adóforintjaikat öt nappal az önkormányzati választások előtt.

Többször írtunk az elmúlt négy évben arról, hogy Budapest Örs Vezér tere és Gödöllő között van egy HÉV-megálló, Európa egyik legbűzösebb és legfertőzőbb aluljárójával, amely gyakorlatilag használhatatlan. A neve: Kistarcsa Kórház.

Hírdetés

Először 2010. október elsején közöltünk képes beszámolót Kistarcsa: a hatalom változik, a fekália marad címmel. Megírtuk, hogy az aluljáróban az emberi ürülék és vizelet úszik a feltörő talajvízben és a beömlő esővízben, tetején rothadó szemét hullámzik, hónapok óta takarítatlan bűzkupacok, a falakon pedig nem maradt fehér folt, mindent beborít a beteges, földalatti primitív kultúra hánytató rajztáblája.

Közlekedni, átmenni az aluljárón nem lehet, hacsak nem akar valaki bokáig gázolni a fekáliában. Nincs más, mint a tiltás ellenére nekivágni a sínek között a másik oldalra, jövő-menő szerelvényektől veszélyeztetve, megkerülve a sínpárokat elválasztó dróthálót vagy azon átmászva, bukdácsolva a kövek között, ha esik, ha fúj, ködben és sötétben, hóban és zivatarban, hajnalban és késő este, télen és nyáron. Anyuka fogja a babakocsit és cipeli, a másik gyerek kapaszkodik a szoknyájába, a robogó szerelvény vezetője rásípol és rázza az öklét; nyolcvanéves félvak férfi botjával keresi az utat, belebotlik a magas kőpárkányba, hasra esik; itt szállnak le a közeli kórházba érkezők nehéz csomagokkal, ahonnan elbocsátott betegek sántikálnak, zihálva megállnak a sínek között, egy begipszelt karú hat dioptriás lány hátán batyu, másik kezében mázsás bőrönd, tanakodik: lemenjen inkább a szarba, vagy valakitől segítséget kérjen; az iskolás gyerekek a vonatfüttyöt sem hallják, mindkét fülükben a butító zene szól oly hangosan, hogy elnyom mindent.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »