Meddig fokozható még a liberális őrület? Megbüntetnek egy 17 éves dán lányt, mert nem engedte, hogy megerőszakolja egy bevándorló

Meddig fokozható még a liberális őrület? Megbüntetnek egy 17 éves dán lányt, mert nem engedte, hogy megerőszakolja egy bevándorló

Pénzbírsággal fenyegetnek egy 17 éves dán lányt, amiért gázspray-vel fújta le támadóját. A férfi elmenekült a helyszínről, a rendőrség nem keresi.

Az újabb nemierőszak-kísérlet Dánia déli részén történt, Sonderborg városában, helyi idő szerint este 10 órakor. A támadó angolul szólt a lányhoz, majd lelökte a földre, és megpróbálta letépni a ruháját. A lány viszont paprikaspray-t húzott ki a táskájából, és lefújta a hálás menekültet, aki elszaladt a helyszínről.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, de nem csak a támadó ellen. Minden jel arra mutat, hogy a lánynak pénzbírságot kell fizetnie a paprikaspray használata miatt. A spray egész Európában kapható, de birtoklásáért három hónapos börtönbüntetést is kiszabhatnak Dániában.

Hírdetés

A helyi rendőrség szóvivője kijelentette, hogy a paprikaspay használata illegális az országban, így egyértelmű, hogy a lánynak fizetnie kell. A 17 ezer forintnak megfelelő összeget az egyik helyi televíziós csatorna honlapján állítólag már összedobták a felháborodott olvasók, akik nem értik, hogyan gondolhatja valaki azt, hogy az önvédelem bűntett.

Dániában egyre gyakoribbak a fiatal nőket ért támadások. A kölni erőszak után Sondenborgból is számos bejelentés érkezett a rendőrségre, a helyi lapok szerint az új, négyszáz migránst ellátó menekültközpont megnyitása után szaporodtak el a nőket ért támadások.

(RT – Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »