Max Verstappen: gyorsabb vagyok mindenki másnál

Max Verstappen: gyorsabb vagyok mindenki másnál

A Red Bull Forma–1-es pilótája szerint ha az autók egyenlők, akkor ő jelenti a különbséget a Lewis Hamiltonnal folytatott csatában.

A Brit és a Magyar Nagydíjon csak két pontot szerzett, és 33 pontos bajnoki előnyéből 8 pontos hátrány lett, de Max Verstappen továbbra is eltökélten küzd a Forma-1-es világbajnoki címért Lewis Hamilton ellen.

Hírdetés

„Biztos vagyok abban, hogy izgalmas csatánk lesz. Jó esélyünk van nyerni, nem szabad hirtelen feladnunk” – mondta a Red Bull 23 éves pilótája a holland De Telegraafnak, amit a vezess.hu idéz.

„Úgy látom, hogy még mindig gyorsabban vezetek mindenki másnál. Abszolút biztos vagyok benne, hogy gyorsabb vagyok Lewisnál. Ha nem így gondolnám, jobb lenne, ha otthon maradnék” – jelentette ki Verstappen. Hozzátette, ehhez a megfelelő technikai háttérre is szüksége van. „Az autók egyenlők voltak az év korábbi részében, de most a Mercedes újra előnyben van. Arra kell törekednünk, hogy legalább behozzuk őket, ekkor én jelenthetem a különbséget. Dolgoznunk kell, hogy megtaláljuk azt az 1-2 tizedet, amivel elléptek a szezon során.”


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »